Haftalık Takvim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 1 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. takvime baktıgımda sadece bulundugumzu gunu gosteriyor ilerleyen gunleri gostermiyor

2. Mcqeen

Mcqeen User

3. ___GiRdAp

___GiRdAp User

şu PREMİUM ödüllerini daha cazip yapabilirsiniz bence adamlarda 1 m RSB-75 var 7500 ne işine yarayacak :D hep orta düzey oyunculara hitap ettiğini düşünüyorum siz ne dersiniz??

LEYER99 ve Mcqeen bunu beğendi.
  4. Mcqeen

Mcqeen User

Ödüller bir işimize yaramaz 150 oil verdiler o idare ederdi 7500 Ne yapacağız onu sormak lazım. Klasik darkorbit ne diyelim. Oyuncuları düşünmez.

LEYER99 bunu beğendi.
  5. LEYER99

LEYER99 User

Bu ödüllere bile şükretmeliyiz bence :D

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

İlerleyen günlerde doldurulur. Lütfen takipte kalınız.

İyi Forumlar.

7. lllecelll

lllecelll User

kaşık kepçe sistemi ne bekliyordunuz :rolleyes:

8. Öncelikle bu verdıklerıne bıle sevınmenız lazım önceden böyle bsymı vardı ıstedğin kadar gir oyuna 200 urı 1gg 1 dosya
    rsb var lf 4 var gg haddınınden fazla var

9. arkadaşlar 7500 rsb veriyor diyorsunuz yanlışınız var diğer günleride ekleyin 10000 yapıyor lütfen hak yemeyelim. :D şunu söylemek gerekirse 150 oil tatmin ediciydi ama 7500 rsb nedir bro hakaret kabul ederim. onun yerine 500 gg ver, 20 obsideyn ver, spartan hercul falan ver, yap yani bunları darkorbit dayı. Allah bereket versin diyelim geçelim

10. şimdi eskisinden daha iyi bir sistem bu onu kabul edelim konunun başlığı yanlış olmuş

geçen aylara göre bu ay çok boş. yada bana hitap etmiyor şeklinde olabilir

11. ben forudmakı etkinlik takvımınden bahsetmiştim ama