Bug / Oyun hatasi Haftalık tp sayfası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Miscozra[Türk] tarafından 22 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kaç haftadır dikkat ediyorum "geçen hafta en iyi tp" sayfasında ne kadar tp kasarsam kasayım ismim yok. Adam 100m tp kasmış ismi var ben 500m kasmışım ismim yok... Bu bir haftalık konu değil, sürekli olarak takip ediyorum.

Listedekilerin tamamı düşük rütbeli kullanıcılar. Muhtemelen sistem "şeref puanı" mantığı ile çalışmıyor. Ya kapılardan kazanılan tpleri bu haftalık sıralamaya dahil etmiyor ya da sadece yaratıktan, görevlerden gelen tpleri sisteme dahil ediyor.

Hangisi bilemiyorum ama bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Lütfen cevap verirken bahsi geçen sayfadaki "geçen hafta" kısmına odaklanın. "En iyiler" kısmının mantığını biliyorum, o kısımda düşük levelli oyuncuların bulunması normal çünkü 3-5milyon tp kastıklarında sıralama atlıyorlar.. Benim merak ettiğim konu "geçen hafta" kısmının neye göre hesaplandığı...

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Sanırım görevler işlemiyor siz sadece kapımı yaptınız ?

İyi forumlar...

3. O hafta sadece kapı yaptım, düşman ve cubi kestim. Eğer kapı tpleri sayılmıyorsa bana göre bu bir teknik sorundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.