Haftanın 5 günü çift kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JudgeWorld[2] tarafından 6 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. FurkanS53

FurkanS53 User

Bencede kaldırılmalı... Haftasonu yaşanan yoğunluk nedeniyle bu uygulamaya geçilmişti. Sorunların düzeldiğini düşünüyorum ayrıca haftaiçi x2 etkinliği uridiumu tüketmekten başka birşeye yaramıyor. Rutbe yarışında uridiumu bitiren için dezavantaja neden oluyor. Rütbeler aşırı yükselmeye başladı. Ayrıca bu sistemin bota ve botculara hizmet ettiğininde farkında olmalıyız. Bu sistemin oyuna faydasından çok zararı var.

2. uzayl80

uzayl80 User

şu cifte olayını kaldırın gitsin zaten hafta sonları bile x2 kapı ödülü veriyor ama nerdee kapı yapıyoz boş gerksiz bir uygulama ayrıca rütbe kasmak icin illaki kapı yaparak elde edilmez misal npc keserek hızlıca rütbeyi kasarsınız +oyun süreniz uzunsa cok rahat rütbeyi kasarsınız en iyi rütbeyi tecrübeyiye 51-52-53 tavsiye ederim ama yok ben 1 saat oyun oynarım cıkarım diyorsanız rütbe falan kasılmaz ben 6 saat oynadıgımı bilirim burda 2 kademe anca rütbe aldım karar sizin