Haftasonu 2 Zeta yapılır mı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve danze_macabre tarafından 31 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar merhaba 2 haftadır palladium topluyorum ve 5K GG olmuş durumda. Şimdi ben pazar günü ilk zetayı bitirdikten sonra diğer zetayı yaparsam onda da iki kat ödül alabilecek miyim?

Diğer bir sorum ise Zeus ve Apis droitlerini tahmini kaç parçadan sonra uri ile almalıyım?

Son sorum ise geliştirmeler hakkında. 17 lwl ulaştığımda pro lazerleri kasacağım için güçlendirmeleri ilk droitlere yapmayı düşünüyorum. Fakat Arge seviyem 15 ve Zeta kapısı yaparak Arge yükselmek zorlaştı benim için. Sizce uriyi neye kullanmalıyım? kapı açmaya demeyin GG bastığım her uri için vicdan azabı çekiyorum :) (burgu ve pet modülleri mevcut.)

2. indirim ve vip ile kapı dönmek çok karlı oluyor bence. Ben de senin gibiydim uriyi basmayı sevmezdim hala daha bazen içim gidiyor ama geçen pazar 8 zeta döndüm ve yaklaşık 1m100k x2 im oldu (100k kadar zaten mevcuttu) 520 k kadar da x3 kastım. Bu cephaneleri tekrar uri kasmak için kullanırsan bi kaybın olmaz gibi. Parça olayına gelecek olrsak ben güncellemeden önce tamamladığım için bu konuda pek bi yorumum yok.

Geliştirmeye diroitten başla 13. seviyeye kadar getir sonrası fazla pahalı ve pek değmiyor harcadıgın uriye. Zeta her türlü arge için güzel hala, aslında ben 36 argeyim ve zeta ile kasıyorum tabiki de zorlaşıyor ama seri dönmeye başladıgında o kadar da zorlanmadıgını göreceksin.

danze_macabre bunu beğendi.
  3. Karlı görmediğim nokta şu: benim gemimde hiçbir geliştirme yok. droit düzenim sadece burgu var. uriyi daha karlı kullanabileceğim yerler olduğunu düşünüyorum.

4. Şöyle bi şey var kalp ve güve alabilirsin ancak bu seviyede kalp düzeni bile full oyunculara karşı seni avantajlı kılmaz bu yüzden ona vereceğin uridiumla indirim ve vip ile 1 zeta açarsın üstüne zetadan da 50 k uri alacaksın. Güve alabilirsin kapıları seri dönmene baya yardımcı olur. Geliştirmeyi bence Apis ve Zeusunu alınca topluca seviye artırarak yapmalısın 13. seviyede yaklaşık olarak %5 hasar veriyor asıl bu seviyedeyken gelşitirmeye uridium harcamak bence mantıklı değil. Mümkün oldugunca çok zeta yapıp yavaş yavaş argeni geliştirmek. Gelen cephanelerle yaratık kesimini hızlandırıp sadece x4 biriktirmelisin. Çünkü savaşlarda vs x4'ün altında cephane çok kullanılmıyor diğerlerini savaşlarda kullanmak bildiğin gibi mantıklı değil bu yüzden onları NPC kesimlerinde kullanıyorum. Ben toplamda 35 zeta falan yaptım çoğu pro lazer için anahtar kasmaya yönelikti ama bir yandan arge mi de geliştirdi cephaneleri de tekrar uri kasmak için harcadım ve bu döngüde ilerledim.

.Paradoks. ve danze_macabre bunu beğendi.
  5. Teşekkürler :)

6. İllaki uçuş düzeni almak istiyorsan şayet Halka alabilirsin epey kalkan sağladıgı için kaçış konfinde sana faydası olur ama güveyi kesinlikle öneririm.

7. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Haftasonu 2 değil istediğiniz kadar Zeta yapabilirsiniz.Burgu droid tasarımınız yoksa onu alabilirsiniz ardından PET için Hammadde Toplayıcı 3 ve alabildiğiniz kadar Radar Protokolü alarak daha rahat palladium kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
  8. konunun sonunda belirtmiştim modum burgu ve pet modüllerim mevcut :)

9. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Bir an dalgınlığıma gelmiş. :) O zaman savaşmak ve haritarlarda gezmek için Kalp ve Elmas droid düzenlerini alabilirsiniz.Kapılarda ve normalde kasılırken daha fazla şeref puanı kasabilmek Kıdemli droid uçuş düzenini alıp droid düzenleri ile bile haritada farkınızı ortaya koyabilirsiniz :)

İyi forumlar.

Minerva ve danze_macabre bunu beğendi.
  10. Pazar günü istediğiniz kadar kapı yapın uri ve x4 hariç bütün ödüller iki katına çıkar.

Apis'i uri ile alınmasını tavsiye etmiyorum zaten patır patır parçası çıkıyor. Son parçalar kaldığında Zeus'u uri ile alabilirsiniz.

Madem arge sizin için çok önemli o zaman logfile alabilirsiniz uri ile.

.Paradoks. bunu beğendi.
  11. sevval09

sevval09 User

Bence çark ve burgu yeter senin seviyendeki bir oyuncuya burguyla kasılır çarkla kaçarsın ayrıca apis parçalarını sakın uriyle alma acele etme apis zeus için apis 45 olana kadar zeus günlerinde kutu açmaya devam et.

.Paradoks. bunu beğendi.
  12. sethpark

sethpark User

Şuan için droit geliştirmelerini ertelemeni öneririm uridium senin için değerli gelişiyorsun çünkü.
    Ancak geliştirmelere başladıgında ise kesinlikle ilk önce droitleri fulleyeceksin!
    Nedeni ise hem kalkan hem hasarını arttırıyor ayrıyetten içine 2 jeneratör veya 2 lazer koyuyorsun yani 1 droit gelişmesi = 2 lazer gelişmesine eşdeğerdir... jeneratör avantajı da yanında cabası...

.Paradoks. bunu beğendi.
  13. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Arkadaşlarıma ek olarak zeus diroitini 250 bin uridium civarına indiriğinizde (indirim paketi ile) o zaman alırsanız daha mantıklı olabilir.

İyi forumlar.