haftasonu abg

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve MrWho tarafından 28 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrWho

MrWho User

arkadaslar %50 şeref desteği çeksem, %20 de bo1 bo2 destekleri, %6 surgeondan gelse %25 argeden desek; 2 günde abg den kaç rütbe puanı kasılır? 700k var şuan üst rütbeye alabilir miyim sizce 2 günde?

2. gelecek şerefi 100e böl gelecek puanı az cok tahmin etmiş olursun

3. MrWho

MrWho User

işte bende onu merak ediyorum yapanlar ne kadar kasıyorlar acaba bilir onlar(tabiki oynama süresine göre değişir ama ben ortalama ne kadar kasıyorlar diye sorayım didim:) )

4. hedefim

hedefim User

Kaçtane abg döneceğini söylesen hesaplayabilirdim ama kafama göre bir hesaplama yapamıyorum şuanda . Ordan gelen x4 leri de bizimle savaşırken harcarsın artık :)

MrWho ve ateistkeci bunu beğendi.
  5. hades dönersen kapanır ancak.

6. MrWho

MrWho User

valla eski dost düşman olmaz derler sanırım ama 5m uridyum 20kgg oldu biraz canınızı sıkabilirim :) günde ortalama 15 saat girerim 2 gün de 30 saat yapar yarım saatte bi kapı dönüyorum 60-70 kapı yapar ama ne kadar alfa olur ne kadar beta ne kadar gamma onu bilemiyorum o yüzden yaklaşık şerefide hesaplayamıyorum
    hadeste uridyum zarar ettiğim için sevmiyorum o kapıyı. aslında gg ile açıldığında 500gg ye açıyorum ama uridyum ile açtığımda 75k uriye açıyorum bide gruptakilerin beklemesi sıkıntı..

Krios bunu beğendi.
  7. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Size net olarak bir şey söylemem mümkün değil. Fakat tahminlerimi sizinle paylaşayım ortalama 60 kapıdan 3 adet Alfa 2 Beta 1 Gamma açtığınızı düşünelim aldığınız yaklaşık şeref puanının 40-45 milyon arası olduğunu düşünürsek. Elde edeceğiniz rütbe puanı 400.000 ile 450.000 arası değişmektedir.

İyi forumlar.

MrWho bunu beğendi.
  8. MrWho

MrWho User

%50 şeref desteğini ve destekleri hesapladınız mı yoksa çıplak şeref mi admincim

9. hedefim

hedefim User

Olmaz ama sen kendin düşman oldun bize biz sana değil :D

MrWho ve ateistkeci bunu beğendi.
  10. Welbeck

Welbeck User

5m uridium yanlış yazdın galiba 5 m nasıl olur ya m olmaması lazım 5 hiç olmaması lazım nasıl ne kaç kim nerede nedennn..

11. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Net olarak bir hesap işlemi yapamadım fakat sanırsam %100 ekstra şeref desteği varmış gibi hesaplamıştım sanıyorum. :)

Başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar

12. MrWho

MrWho User

:) daha çok olabilirdi
    kilitleyebilirsiniz tecrübe edelim bakalım ;)

13. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.