Haftasonu cerrah

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tirrekstar06 tarafından 24 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 330k uri çekenlere cerrah gelecek diye duydum da, benim ana hesabım int5te ona da çeksem gelir mi cerrah

2. Bu kampanya tüm svlere gelicek diye biliyorum.

3. Teşekkürler, bi görevli de cevap verirse konunun kapanması uygundur

4. Merhaba ,

Hangi server'a çekim yapılırsa o server'daki hesaba gelir. Bahsettiğiniz kampanya oynadığınız server'da çıkarsa bir sorun olmayacaktır.

İyi forumlar.

5. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

Modum yani yine zenginler mi alıcak cerrahı dükkana gelmicek mi ?

6. Yine bir darkorbit klasigi daha ah darkorbit ahh ne zaman bu huyundan vazgececeksin darkorbit ekibi unutmasınki bu oyunu sadece zengin kesim insanlar oynamıyor bu oyunda fakir olan insanlarda var biraz duyarlı olunması gerek !!!

7. Merhaba ,

Yapacak bir şey yok kararları merkez veriyor.

İyi forumlar.

8. *Soulfly*

*Soulfly* User

daha önce cıktığında bi hafta falan durdu diye hatırlıyorum dükkanda. yeterli zaman vardı herkesin alması için. şimdi böyle olması beklenen bişeydi zaten. boşuna zengin fakir muhabbeti yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

9. Aliens

Aliens User

Kesinlikle haklısınız. 3 kez 300.000 uridium geldi. Alamayanlar kendi hataları. Benim veya alanların nasıl haberleri oldu da sizin olmadı?

10. Merhaba ,

Arkadaşlar konuyu amacı dışına çıkartmayalım. Gelir ya da gelmez gelirse ne şekilde gelir bunları bilemeyiz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.