Haftasonu Lag sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve theanger33 tarafından 28 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. theanger33

theanger33 User

Öncelikle gerçekten merak etmekteyim koskoca bir sunucunun her hafta sonu olan bir şeyi neden ısrarla düzeltmediğine. Sunucuya bağlanıyorda takılı kalırsın ondan kurtulsan kapıda takılı kalırsın :) hadi ondan da kurtuldun lag ve donmalar başlar hevesle girdiğin pazar gününe 4 5 tane kapı yapma planları kurduğun pazar gününe kanser olarak veda edersin. Forum yetkilileri sizin elinizden gelen bir şey yok biliyorum geçen hafta zaten okudum buradaki tüm mesajları bu konuyla ilgili , ama gerçekten merak ediyorum bilginiz var mı en azından çünkü cidden bu işi düzeltebiliecek kişilerin amaaan boşver diyip umursamayıp film falan izlediğini düşünmeye başladım.

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim.

Merkez Ekibe durumun gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladığını devamlı raporluyoruz. Şuan için elimizde sorun ile alakalı bir bilgi yok, lakin bu lag sorununun bu kadar fazla olmasına ilişkin illaki bir çalışma yürüteceklerini düşünüyorum.

Durumla ilgili bir değişiklik olursa forum üzerinden duyurusunu yapacağız.

Kapıda kaldığınız zaman sorununuzun daha hızlı çözümlenmesi ve Support'a alternatif bir yol olan, Discord sunucumuzdan yetkili arkadaşlarımızdan yardım talep edebilirsiniz. İlgili konuya Buradan ulaşabilirsiniz.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.