HAKEM BOT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tabutçu54 tarafından 25 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tabutçu54

tabutçu54 User

Arkadaşlar referee tasarımları hakem bot başladığında mı çıkıcak ??

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konuda bir bilgimiz yok çıkabilir de çıkmayabilirde.Beklemede kalınız lütfen.

İyi forumlar

3. tabutçu54

tabutçu54 User

ama bana hakem bot etkinliğinde çıkıcağı sölendi ???

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak ben size kesin çıkmayacak demedim . Çıkabilir de çıkmayabilir de dedim.

Kimin söylediğini bilmiyorum fakat etkinlikler , özel saatler sistem tarafından belirlendiği için kimse bilemez.Bu tasarımların satışa çıkacağı tarihte dahildir , sistem tarafından belirleniyor.Takipte kalınız lütfen.

İyi forumlar

5. FM hakem botun menzili ne kadar acaba? Hani talon keser gibi etrafında hasar almadan ateş edebiliyor muyuz yoksa kubikrum (yazılışından emin değilim) gibi menzili geniş biz daldığımız sürece o da mı dalıyor?

6. BonusRasta

BonusRasta User

Az önce denedim, etrafında döne döne yapılıyor. Ama işin enteresan yanı server 2.siyle beraber kesiyorduk ona biri saldırınca adamla uğraşmaya gitti. Ve geri döndüğünde beraber kestik bana hiç ödül gelmedi.

7. Tuhaf. Oyunla İlgili S.S.S/Genel konular bölümüne rehber gibi bir bölüm hazırlarım "Hakem Bot Ne Kadar Verir?" başlığında inceleyebilirsin orda tek kesilende var grupça olanda böyle sıkınıyı hiç yaşamadım. Özel mermisinden sıkıyorsan sorun olmaması lazım.

8. BonusRasta

BonusRasta User

Ha o gelince x1 sıkmaya geçtim çünkü ucb olmadan 50k üzeri vuruyordu adam, bende boşa harcamaya gerek duymamıştım :D

9. Yalnızca özel mermisi işliyor maalesef :D Ama bence iyi çünkü bişiler kesebildim, ice meteroit gibi olsa kalmamazdı :D

10. Merhaba,

Referee tasarımı gün içinde bir ara çıktı ama şu an satışta değil.
    Etkinlik bitene kadar takipte kalınız.Çıkıp çıkmayacağı tamamen sisteme bağlı olduğu için bilemeyiz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.