Hakimiyetle ilgili birkaç soru :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve çαρ�ℓc�-αууαş-вєякσ tarafından 28 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba sn arkadaşlar modlar benim birkaç sorum olcaktı :

1- etkinliğin bitiş saati 00.00 mıdır yoksa günün herhangi bir saatimi ?

2- bizim sv. de ilk 1. ve 2. oyuncunun puanı aynı ve yüksek bende sıralamada eşdeğer olarak 10. gözüküyorum , arkamdaki arkadaşım 11. olurmu yoksa 10. son ödül banamı düşer ?

3- ödüller neden az :)

İyi geceler herkese iyi oyunlar :)

acil cevaplarsanız bir duamı almış olursunuz :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ocak 2018
  2. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

1- Bu tür etkinlikler genelde reset saatinden sonra bitiyor (sabah 8-9 gibi)

2- Etkinlik bittiğinde kaçıncı olarak görünüyorsanız sıralamanız o kabul edilir ve ödülünüz ona göre verilir.

3- Ödüller bence gayet iyi sadece 1 ay vip 15 milyon şeref ve oil için bile yapılabilir (sizin durumunuz için konuşuyorum)

İyi forumlar.

3. muamma03

muamma03 User

4. 4 de bitcekmis benim akıllı eleman gece kasmıs üstüme cıkmıs bende simdi geçtim onu :) adminim ama simdi diyelim benım anlamadıgım bişey var atıyorum sv de 10 kişi 1. oldu :) 2-10. odülünü kim alıyo ::DDD

5. 11-100 arası odulu azcık daha artırılabilirdi 24 sıradayım

birde etkinlik çift oyuncu tek çar kullananlar var bir insan gece ve gunduz aralıksız puan nasıl kasar yaw yeme içme gezme tozma kapı donme kasılma hiçmi yapmaz tr 2 deki sıralamayı kontrol etseniz iyi olur

6. hepsi birinci görünür 2,3,4,5..olmaz 11den devam eder