hakkımı savunmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve psiko-darbe tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın admin ;

oyunda kişi ve kişiler ben orda kasılırken gelip benim kasılmama engel oluyorlar ( şirket aynı şirket ) yani ben orda sibelon keserken adamın biri gelip sıkıyo sonra ben chatta gidip adam değilsin diyince neden ban atılıyo hakkımızı da mı savunmayalım yani ben keyifli keyifli oyun oynarken adam beni sinir ediyo sonra ben susacam öle mi hakkımı sonuna kadar savunurum

2. Mr.User

Mr.User User

Sana sunulan secenekler var.
    1- Klana dahil ol arkadaşlarınla birlikde takıl ve sana engel olan birisi cıkarsa topluca tepkini göster.
    2- *-2 haritasına gec orda takıl. kutu topla stuner lordakialara takıl. düşman girerse kucuk map da görür ve kacarsın..
    3- Darkorbitin istediğini yaparsın ve kızar şu cumleleri kurarsın. Sana ben gösterecem ve URİ sayfasını acar kredi kartı limitini düşüne düşüne uri ceker ve bilincsiz bilincsiz lf3 veya gemı tasarınmı alırsın:)
    4- Bu seceneğin her ne kadar yasak denilsede sıralamdaki gmeilerin nickleri değişip değişip durmasınıdamı gormuyorsun arkadaşım dedirtecek türde olans eceneğe gecerin. Ahmetin gemisinin adı bir anda mehmet olur:)))

İşte bu seceneklerden birisini yapar ve Darkorbit oynamakdan azcık da olsa zevk almaya baslarsın...

3. ben strauner lerle ve lordakialarla işim yok ben genellikle 2-4 haritasında kasılıyorum gerçi orda lordakia çıkıyo karşıma saimon , boss saimon mordon ve sibelon keserken onu da kesiyom arada her neyse klan konusuna gelecek olursak ben eskiden bi klana katılmıştım işte lf 3 vericez credi vericez falan filan ama hiçbirini vermemişlerdi anca credi çalıp çalıp durdurlar o yüzden klana girmeyi pek düşünmüyom ama belki ilerde girebilirim bu söylediklerin için sağol bu arada ;)

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Hatalı chat banı aldığınızı düşünüyorsanız id numaranız ile birlikte lütfen supporta durumu bildiriniz.

İşinizi kolaylaştırması ve bilgi almak Bu konuyu inceleyebilirsiniz

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.