Destek Haksız Ban Hakkında!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve test-jack1 tarafından 20 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. test-jack1

test-jack1 User

Merhaba

Fair Play hareketinden banlanmışım ama ben hiç bir şekilde bot kullanmadım şimdi bazı arkadaşlar diyecek kanıtla şöyle izah edeyim bot kullanan biri günlük 10 - 15k uri mi kasar benim çarımı incelesinler günde max 15k uri kasmışım o da cubikon ve kristalon keserek genel anlamada akşamları grup şeklinde kesiyorduk. İş yoğunluğumdan dolayı oda 2 günde bir falan girip biraz oynayıp çıkıyordum. Şimdi gördüm PC de yardımcı programlar olanlarda banlamış
    Ben yazılımcıyım dolayısıyla pc de çok fazla program yazılım mevcut bunlardan dolayı banlanmam mümkün mü ?

Not : Darkorbitlik hiç program yazılım mevcut değil ama

2. helebidur2

helebidur2 User

bende neden sıralamada eski yerime geldiğimi merak ediyordum :)

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Biliyorsunuzki taramalar yapılıyor sistem oyun üzerinde bot kullananı yakaladığı anda altını çiziyor birdaha kurtuluş olmuyor belki sürekli ,kullanmadınız denemiiş olsanız bile taramaya yakalandıysanız yasakalama cezası alırsınız.
    Siz genede supporta mail atın sorunuzu yazarak, bu arada bilgisayarınızdaki programları görüp neden sizi yasaklasın oyunun kendi hilesi varsa zaten oyuna hile ile giriş yapıyorsanız yasaklanırsınız.

İyi Forumlar.

4. test-jack1

test-jack1 User

Öncelikle altını çizerek ifade edeyim ben bot tarzı yazılım yardımcı program kullanmadım.

Bir diğer bi şey ise asıl botçular şu an oyunda cirit atıyor yeni başlayanlar kendilerini geliştirenler hep banlanmış tr3 e girin herkes full spartan adam çarına bakın ağzına kadar dolu çar x4 20m üri 25m kimse demesin bunu kasarak yapmış bana ben vipim + indirim paketi alarak kendimi kasmaya çalışıyordum urim 160k x4 120k sonuç itibari ile çok haksız bir ban oldu bu keşke önce bu ağzına kadar dolu gemileri sorgulatsanız oyun daha adil olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.