Haksız ban ve haksız forum cezası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sedersuni tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sedersuni

sedersuni User

Chatte ceza verilmemesi gereken, çok daha ağırlarına bile sadece uyarı yapılan bir konudan dolayı ceza mı aldınız? sakın bunu şikayet etmeyin. Ederseniz, chatte yasaklanır, forum da yasaklanır hatta bazı moderatorler hızını alamaz ve agzınıza koli bandı yapıstırmak icin adresinizi bile arastirmaya baslar. Herhangi bir islem yapılması için yazmadım. Adalet ve haksızlığı buradan dile getirmek icin yazıyorum. Cunku cevap hakkınız bile olmuyor. Chat ve forum yasaklayanları saygıyla anıyorum. daha fazla bir sey soylemeyecegim. Cunku boyle giderse normal hayatta da konusmayı yasaklarlar mazallah.
    NOT: Muhtemelen bu yazdığımdan sonra da bir yasaklama gelecektir. Eger oyle bir sey gerceklesirse, bunları yazarak ne kadar haklı oldugum da ispatlanacaktır. Cunku son derece kibar bir uslup kullandım ve hakaret te kullanmadım... görecegiz

2. Merhaba ,

Önceki hesapla konu açıp yazdıklarınız duruyor. Kişisel birşey yapılmadı ve siz forumda kural yokmuş gibi davranırsanız ceza alırsınız.

Neden ceza aldığınıza gelecek olursak gerçi sizin daha iyi bilmeniz lazım ama tekrar yazayım.

Önceki konunuzda forum kurallarına uymayarak hakaret içeren yazınızdan dolayı ceza aldınız.

Eğer haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsanız olması gereken şekilde yani forum kurallarına uygun olarak derdinizi yazmanız gerekiyor. Ayrıca bizlerin buradan chat ile ilgili bir yaptırımımız olmadığı için support'a yönlendirildiniz.

İyi forumlar.

3. sedersuni

sedersuni User

Kıyamet moderator, yazdıklarımı unutmadım ve arkasındayım. Allah sizi bildigi gibi yapsın ya da belanızı versin cumlelerine mahkemede bile ceza verilmiyor. Bunun Sayısız mahkeme ve yargıtay kararı var. Buyuk harfe gelince caps lock u ben kullanmam ama cocugum kullanır farkında degilim. Bundan daha agır soylemlere sadece uyarı verildigini, bazen de kick atıldıgını gordum. Ama iki saat banlama ve sizin yaptığınız gibi forumdan uzaklaştırma gormedim. Yazdıklarımda hakaret, kufur, asagılama siyasi ya da politik bir sey yok. Ama sormadan direkt ban ve yasaklama ağır bir uygulamadır. Oyunda dalga gecen oyuncuya ne cevap vereyim? cok mu ağırdı Allah sizi bildigi gibi yapsın demek... Biraz mantıklı olun. Şikayetler okuyordum bazı oyunculara iltimas geçiliyor diye, benim başıma gelen de tıpkısının aynısı. Demek ki erçekten bazı oyuncular kollanıyor. Yoksa degil mi? Neden bu kadar ustune dustugume gelince; normalde forumu da chati de kullanan bir oyuncu degilim ihtiyaç ta duymam. Ama bu haksızlık ve adaletsizlik canımı sıkmıstır. Simdi bir açiklama bekliyorum; "Allah sizi bildigi gibi yapsin, ilkesizler" cumlesi gerçekten chat banı ve forum uzaklaştırması gerektirir mi neden? hakaret ya da kufur bunun neresinde? tekrar edeyim buna mahkemeler bile ceza vermiyor. yargitay.gov.tr de arama yapin bir cok ornek mahkeme kararı gorursunuz. Sorduklarıma uygun ve gercekci bir cevap verin, soz veriyorum oyunu bırakacagim. Kıymetli oyuncular rahat etsin,sizler de rahat edin benim bu yazdıklarımla onurunuz kırılmamış olsun. Chat ve foruma gelince zaten kullanmıyordum ilk bugun yazdım, sonuc da ortada... Bekliyorum

4. Merhaba ,

Forum kuralları kendi içinde belirlenir yani Anayasa , Mahkeme , Yargıtay v.b. kısımlara bağlı değildir. Forum kuralları genelde ilk başlarda 5-10 arasıdır fakat zamanla yaşanan olaylar v.b. durumlar sonrasında eklemeler yapılabilir.

Dediğim gibi chat kısmı bizim sorumluluk alanımız değil biz forumdan sorumluyuz. Ayrıca diğer üyelik ile açtığınız konudaki yazınızdan dolayı forum kurallarına uymadığınız için ceza aldınız.

Forum kuralları 1. ve 12. kurallar kapsamına giren yazıdan dolayı.

Eğer hala haksız olarak aldığınızı düşünüyorsanız orası sizi ilgilendirir.

Fakat ben gerekli olduğu için ceza verdiğimden eminim ve verdiğim cezanın arkasındayım.

İyi forumlar.

5. sedersuni

sedersuni User

Sorduklarıma cevap verememiş oldugunuzu goruyorum. Alla sizi bildigi gibi yapsin cumlesinin neresi soylediginiz kurallardaki hakaret kufur vb.vb. ye uyuyor pek açıklanamayacak sanırım tarafınızca. Forumda yazdıklarıma gelince sadece ve sadece saçmalamak kelimsei hakaret olabilir. Bunun dışında neyi hakaret olarak algılamış oldugunuz ve ne kadar haklı oldugunuz açık bir konu olarak kalacak. Hak vermek isterim tabii ki ama hakaret kısmını ben çözemedim, siz ne anlamışsanız odur. Kurallarınızı koyarken Yasa yargıtay ya da bağlı oldugunuz ulkenin kanunları tabii ki ecerli olacaktır. Yasalar ustu degilsiniz. yani ali kıran baş kesen tavrı hiç hoş degildir uygun da degildir. Forumda benim azmış olduklarımdan çok daha ağır ifadeler var, ve yazanlara ceza verilmemiş. Birkaç örnek kopyalayıp buraya bırakırdım ama zaten biliyorsunuzdur ya da araştırma zahmetine girerseniz görürsünüz...
    Bu arada kendinizdeki bir çelişkiyi size göstereyim; 12. kuralı da oraya kopyalama zahmetini göstermişsiniz, Yazınıza da "Forum kuralları kendi içinde belirlenir yani Anayasa , Mahkeme , Yargıtay v.b. kısımlara bağlı değildir. Forum kuralları genelde ilk başlarda 5-10 arasıdır fakat zamanla yaşanan olaylar v.b. durumlar sonrasında eklemeler yapılabilir." şeklinde başlamışsınız. Kusura bakmayın ama, yazınıza başladıgınız dusuncede iseniz, 12. kuralı siımeniz gerekir. Kullanamazsınız. Adli makamlara gidemezsiniz, giderseniz de Adli makamlardan eli boş dönersiniz. Kaldı ki benim yazdıklarımda hakaret yoktur, kin yoktur, suç unsuru yoktur. Ancak anladığım kadarıyla bunu algılayabilecek ruh halinde degilsiniz. Muhtemelen Allahın bildigi gibi olmaktan korkan degerli oyuncularınızı korumak ulvi goreviniz. Yasa tanımam adalet sorunum degildir tavrınıza devam ediniz. Şimdi bu hesabı da muhtemelen cezalandırma gayreti içine gireceksiniz. Sorun degil. Buyrun bu hesabı da ilk hesabımı da gereken cezalara bogabilirsiniz. Tek diyebilegim; Allah herkesi ıslah etsin ve dogru yola getirsin.
    NOT: Yasaklamaları yaptığınız zaman bu yazdıklarımın nasıl bir kural ihlali oldugunu açıklayarak yapın da bir gerekçe gormuş olayım. Bundan sonra konu acmama, cevap yazmama ya da bu oyunda kalmama gerek kalmamıştır o yuzden nasıl bir ceza ya da kilitleme yapacagınızın da tarafımca onemi yoktur, sadece gerekceyi bir kaç dakika merak edebilirim... iyi yaşamlar...

6. Merhaba ,

Ben her mesajımda dediğim gibi chat kısmı bizi bağlamaz diyorum. Orada ne şekilde değerlendirilmiş ceza almışsınız buna birşey diyemem. Fakat madem hala benim demek istediğimi anlamadıysanız bahsettiğim kısmı ekleyeyim.

Burada görevliye hakaret vardır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.