Haksız Ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yordey tarafından 19 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ne yazık ki yeni değilim 2010'dan beri oynuyorum. Kara listemde olan ve bot kullandığına emin olduğum bir kaç kişi var bunlar banlanmamış. Şimdi bot kullandığı halde yakalanıp banlanmayan kişiler varken neden bot kullanmayıp da yakalanan kişiler olsun. Hadi es kaza bir kaç kişi banlanmış olsun da 2700 kişinin yarısı ben kullanmadım diyor kim kullandı bu botu. Geçmiş yıllardan da biliyoruz ki ben kullanmadım diyenlerin %90'ı aslında kullanmış.

2. eeee pekı o bot kullandıgını bıldıgın kısıler neden sısteme yakalanamdı ozaman ben kendı gozumle sahıt oldum arkadasımda sabah ıs aksam ev halındeydı onun gemıde gıttı acıkla ozaman bunuda aksam gırıyordu 1 saat tallon felan kesıyorduk bırlıkte

3. kısacası adıl ban olmadı

4. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

3. şahıs program nedir?ben bunu anlamadım,aydınlatırmısınız lütfen.

5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bot ve script programları yani oyuna müdahale eden programlardır.

İyi forumlar.

6. donb00

donb00 User

Kardeş bu zamana kadar yıllardır kullananlarda 2 hafta alıyor. Artık adaletin olmadığına inanıp bu haksız rekabetten sıkılıp 1 hafta kullananda. Ben bu zamana kadar mesela kullanmadım. 1.5 haftadır artık illallah ettikten sonra kullandım ve yıllardır kullananlarla aynı cezayı alıyorum. Bu banlar ne çözümdür nede bir hal iadesi. Buda bi taktiktir. Eski oyuncuları oyuna çekmek. Ve banlanan hesapları oyunda eski konumlarını alabilmek için para harcatmaya yöneliktir sadece.

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Taramaları sistem yaptığından dolayı bu kişi 2ahfta bot kullanmış bu kişi 3yıl kullanmış diye ayırt etmıyor taramaya düşenin ismi alınıyor en son topluca banlanıyor yani buna önlem yoktur zaten oyuna başlamadan önce giş kurallarını okudyusanız her türlü hile program 3. şahıs yasaktır banalamarada razı olmasınız.

İyi Forumlar.

8. pekı admın taramaya yakalmıs dıyorsunuzda mıllette 5-6 binde fazla scrap kasan var o banlanmmıyor nasılda yakalnmıyor veyaa nasıl kasmıs

9. donb00

donb00 User

Hasafet sen şu forum modluğunu bırak be. Bildiğimiz şeylerden başka bişey söylemiyosun. Hiçbir katkın yararın yok burda.

10. Senelerdir pvpde kutu botları var yaratık kesen lisanslı botlar var onları neden banlamadınız tr3 generali gece gündüz bottaydı ona neden ban atmadınız adil oyun anlayışı bumu adilseniz onlarıda banlamanız lazım i scrap silinirde karantina yapan zaten yok oilleri neden siliyorsunuz para verip alanlar var

11. Global Avrupa 1 serverinde Mars generali ve tümgenerali ve Venüs tümgenerali ceza almış. Daha fark edemediğim isimler var. Sonuçta; bot ya da program kullanan 1 kişi bile ceza alsa kardır. Şimdi siz yakalanan bir suçluyu, "Dışarıda başka suçlular elini kolunu sallayarak geziyor, neden sadece bu kişiyi yakaladınız." diye savunuyor musunuz? Çünkü şu anda yapılan savunma o yönde ve çok komik duruyor.

12. lllecelll

lllecelll User

bence darkorbit oyuncunun şikayeti üzerine değilde satılamayan uridiumları için bu banı gerçekleştirdi adam diyo benden alışveriş yapmazsan bende seni banlarım :D

13. sız neyden bahsedıyorsunuz bot taramalarınız işe yaramıyo kabul edın 2 sevıye yan carım banlanmıs bot kullanımından ıcınde hıcbır malzemesı urısı gg sı falan hıcbısey yok bu car bot kullanmıssa neden 2 sevıye neden urısı ve malzemesı yok kabul edın sıstemınız cöp

14. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Şimdiye kadar 2lvl hesabı banlanan birtek siz varsınız galiba çünkü daha önce böyle bir şikayet gelmemişti belkide o hesap üzerinden 3.şahıs programı denemek amaçlı kullandıysanız taramaya yakalanmış olabilir . Bir kaç gün önce forum üzerinden üst yetkili Modumuz bir açıklama yaptı almanyadan gelen bir mesaj ;

Merhaba Uzay Pilotları

Dünkü "Fair Play Hareketi" sloganıyla başlattığımız yasaklama dalgasında bazı oyuncular 3. parti programlarına yönelik kurallarımızı ihlal etmediklerini bildirmekteler. Bot kullanıcılarını tespit etmek için kullandığımız sistemimize sonuna kadar güvenmekle beraber, yasaklamaların şeffaf ve adil olduğunu bir kez daha kanıtlamak adına hesapların elle kontrol edilmesine karar verdik. Çalışmalarımıza yönelik bir dahaki hafta başka bir açıklama daha yapacağız. Bu süreçte göstermiş olduğunuz sabır ve adil oyunumuza verdiğiniz katkıdan ötürü teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Darkorbit Takımınız

Buradanda ulaşabilirsiniz bu yazıya.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.