Haksız ban

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by SonOsmanlı2014, Apr 5, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Öncelikle İyi Akşamlar

Mailime gelen sunucu birleştirme ödülünü hesabımda aktif edemediğim için supporta başvurdum. Mailime gelen mailin fotoğrafını supporta göndererek yardım istedim fakat cevaplarında şoke oldum cevap: fotoğrafta oynama yaptığınız için hesabınız banlanmıştır. Ben herhangi bir oynama yapmadım ve buna dair kanıtlarımı sundum video ve resim attım. Geçiştirildim ben sadece yardım amaçlı supporta başvurdum ve ban yedim bu konu hakkında düşünceleriniz alabilirmiyim ve ne yapmalıyım

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Maalesef forum takımı olarak oyun hesapları üzerinde herhangi bir yetkimiz bulunmamaktadır. Tüm yaşanan olayı anlatarak elinizdeki kanıtları ve eski ticket numaralarını belirterek yeni bir ticket oluştrabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Şaşırdığım ve kırıldığım nokta yardım için supporta bana montaj yapmışsınız diye ban atıyolar gerekli kanıtları atıyorum bakmadan okumadan kapatıyolar. Sence adalet bumudur 1-7de 7/24 botlar kasılıyor hep aynı botları görüyorum işlem uygulanmıyo ama bana uygulanıyo sencede saçma değilmi ?

4. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Dediğim gibi neler hissettiğinizi anlayabiliyorum. Ancak gerçekten forum takımı olarak hesaplar üzerinde hiçbir yetkimiz bulunmamaktadır. Support'a dediğim şekilde bir ticket atmayı deneyebilirsiniz. Gerekli incelemeleri yaptıktan sonra mutlaka sorununuza çözüm olurlar.

İyi forumlar.

5. Support hala cevap vermedi madurum farkındamısınız bilmiyorumda ve botlar hala kasılmaya devam eiyor isimleri belli 1-7den çıkmıyolar neden bunlara müdahale edilmiyoda ben haksız yere ban yiyorum.

6. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Support ekibi haftasonu hizmet vermemektedir. Genellikle 2 İş Günü içerisinde dönüş yapacaklardır.

İyi forumlar.

7. Peki botlara işlem uygulanmıcakmı artık. TR1 1-7'de hep aynı isimler bota bırakıyor

8. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bot konusunda bildiğiniz gibi ülke takımlarının işlem yapma yetkisi maalesef yok. Merkez ekip bot sorunu hakkında çalışıyor. Kısa zamanda geçmişte olduğu gibi bot kullanan oyuncular, gerekli cezayı alacaklar.

İyi oyunlar.

9. Hesabım banının açılması için kanıtlarımı attım belkide hiç bkamadılar direk gerekli bilgi geçmiş biletide vardır diye geçmiş biletine gelen son bilgi ; Sistemde hangi kodun hangi ID de hangi tarihe kadar kullanabileceği bilgisi yazmaktadır.

ben hesabımın haksız yere banlandığını anlatmak için onca yazı yazdım video fotoğraflar hazırladım ve verilen cevap bu şekilde eminim hiç birine bakılmamıştır. Süpersiniz emeğimi bir hiç uğruna sildiniz attınız hakkımı helal etmiyolar.

10. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bu konuda bizlerin forum takımı olarak yapabileceğimiz bir şey maalesef yok. Sorununuzu support ile çözmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

11. Çözmüyolar kafayı yicem aynı şeyleri yazıyolar tıpkı ctrl c+ ctrl v

12. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Bu sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum. Bu nedenle konunuzu kilitliyorum. İyi günler dilerim.

SonOsmanlı2014, Lyngvia and Manitu like this.
Thread Status:
Not open for further replies.