HAKSIZ BAN

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ((►◄))ĶДЯДŞДĤİИ(►◄)) tarafından 30 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba. İlk tren botunda banlalanlardanım. Devamında şimdi hiç kullanmama rağmen tekrardan ban yedim. Devamında kullanan hesaplar ban yememiş biz kullanmamamıza rağmen banlandık, belkide suresiz. Son 1 ayda hesaplarımdan ciddi miktar kredi kartımdan harcama yaptım bunun için miydi ? 15 yıllık darkorbit oyuncusuyum, bu haksızlığın giderilmemesi durumunda maddi ve manevi olarak 15 yıllık serüveni mi kapatacağım.

Tüm oyunculara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

2. kardeş sen gine trene binmiş banlanmışsın ben hiç bişey kullanmama rahmen banlandım ne yapmaya calışıyorlar anlamşda degilim banlanan gemimde .ERTURULGAZİ. tanırsındrda nasıl olacak şimdi

presentpresent bunu beğendi.
  3. Abi beyinleri firar etmiş sen haftada 1 saat giren adamsın hiç mi seyirine bakmadılar kontrol etmediler. Ben ilk banlarda da banlanmadım bu banda banlandım. Hiç tren vesarire kullanmadım son bir hafta giriyordum. Beni de banladılar. Ama sana daha çok üzüldüm çok geçmiş olssun allah belalarını versin.

MALKOÇOĞLU34 bunu beğendi.
  4. Oynayan 3 5 kişi vardı bot mot kullanarak para yatıran :D bot kullanmayan hesap olmadığı halde herkesi banlayıp oyunu bitirecekler heralde :D botları kestiğimiz halde düşman kesme görevleri bitmezdi haritada 3 5 bot anca olurdu. Şimdi onlar da olmadan online sayısı 5 i geçmez heralde :D

Kemal. ve MALKOÇOĞLU34 bunu beğendi.
  5. zamanında yapsalardı bu banlamaları oyunda düzgün oyuncular olacaktı bu banlananlar arasında program kullananlar bile yok kimsenin hakkı kimsede kalmaz

6. -gemi2012-

-gemi2012- User

Kullanırken gülenler hesap satanlar alanlar bug yapıp övünenler forumun yolunu bilmeyenler eror görunce forumda çözüm arıyorlar ama yanlış yerdesiniz yaptiklariniz sonucudur erorlar katlanacaksiniz

TR|SUBUTAY bunu beğendi.
  7. Klavyesi olan oyunda hiçbir başarı sağlayamayan kişiler burada atıp durmasın, Hepiniz kullandınız yöneticilerde buna göz yumdu. Defalarca uyardık, kimse kullanmasın diye. En sonunda haksız rekabet için bir miktar kullanmak zorunda bırakıldık, darkorbit ekibi tarafından. Akabinde şerefimiz sıfırlandı, bıraktık. Şimdi 2. defa tren kullanmadığımız halde trenden dolayı ban yediğimiz için geri dönüş yapılıyor.

Darkorbit eskiden güzel dememimiz bir diğer sebebi de yöneticilerde liyakatli idi. Forumda yöneticilerin uslubu çok çok yanlış, oyunculara karşı daha nezaketli olmayı davet ediyorum darkorbit ekibini.

Biz değil siz bize mecbursunuz. Oynunuz oynansın sizde kazanç edin diye.

Bu yönetim ile, bu uslup ile kazanç sağlayacağınız tek nokta oyuncuları başka bir oyuna yönlendirmek olur.

8. BlueSparkk

BlueSparkk User

Sevgili Forum moderatörü arkadaşlarım. Haksız ban ile ilgili merci elbette support ekibidir. Bunun farkındayız fakat supporta yazdığım mesaj bot vs herhangi bir program kullanmadığım halde benim gemim banlanırken;
    Envai çeşit program kullanan, Ebedi kapıyı bota yaptırıp köşede kahvesini içen,
    Bug yaparak hayal bile edemiyeceğimiz rütbelere sahip olan,
    Geliştirme için biz hakkıyla oyun giş kurallarına uyarak oyundan adeta köleleşerek ıac toplamaya çalışırken, bug yapıp petin lazerlerini kalkanlarını bile 20 level yapan oyuncular şuanda haritalarda bunları yapmaya devam ediyorlar.
    Ben benden alınan şeref puanının peşinde değilim. Keşke oyunda kim bota bulaşmışsa veya herhangi bir illagale bunların banlanmasının eksiksiz sağlanmasıydı. Ozaman derdim ki arada gittik evet ama oyunda temize döndü botsuz bugsuz oynarız tesellisi olurdu. Oyun bot kullanmayan hesaplarıda banladı bot kullananında bir bölümünü fakat işin neticesinde oyunu illagalden temizlemek yerine oyuna olan güveni kırdılar. Ben 55 m rütbeyi elimle kasarken sıfırlandı birdaha şf çekip uğraşsam banlanmıyacağımın bir garantisi yok(bot kullanmadığım halde). Yani yardımcı olun bize iletişeme geçin en azından istemiyoruz bize hakkımızıda geri vermesinler burda bi yanlışlık oldu bunun farkındayız birdaha olmayacak diye bir garanti verilsin bize. Bizde güvenip oynamaya devam edebilelim.
    Supporttun bana mesajı aynen şu;
    İncelemeler merkez ekip tarafından yapılıp bot, tren, tutucu, bug vb. GİŞ kurallarını ihlal eden oyuncular ceza işlemine tabi tutulmuştur.
    Cezanızın süresinin bitişini bekleyiniz (3 Gün) Ayrıca Uyarı amaçlı Tüm şeref puanları silinmiştir.

9. Kardeş, Subutay mod yazdı, ihbarla yapılan banlarmış bunlar. İyi tamam, ben de beni klandan atanları ihbar edeyim ya da benim hemen önümde olanları ihbar edeyim olsun bitsin.

10. Hemen Bakalım

29 NİSAN itbari ile görünen düşüşü görmek için ekonomist olmaya gerek yok :) Halen burda botlar var banlamalardan önce bu sayıların en az 2 katı olduğunu hatırlar gibiyim kanka ama sen oturduğun yerden konuşabilirsin :D

Son düzenlenen: 4 May 2023
    .__WOLFROCK__.[Ali] bunu beğendi.
  11. faruk035

faruk035 User

tek doğru lafın
    oyuncuları başka oyuna yönlendirmek.

şimdi bu oyun paralı bir oyun değil herkes oynayabilir parası çok olan parasıyla oynar.parasıyla oynadığında parasız oynayan oyuncuyu ezme hakkınmı oluyor.sen para verdin diye her hile bug sana serbesmi olacak.para verdin diye diğer gemileri peşine takıp bir gemiyi yakalayıp kesince çokmu mutlu oluyordunuz?
    ben her zaman söyledim arkadaşlar siz hileyle bugla diğer oyuncuları devamlı keserseniz kesecek oyuncu bulamaz en sonunda kendinizi kesersiniz demiştim ama darkorbit sizi daha erkek kesti:)) geçmiş olsun.yakında açılırsınız.bence

TR|SUBUTAY bunu beğendi.

12. Güzel kardeşim, yaşını bilmem ne kadar oyundasın onu da bilmem. Belkide bu forumda ve yöneticilerden bile eskiyim. 15 yıldır bu oyunun içindeyim, yaşımda kemale erdi. Sorun oyunu bırakmak veya para yatırdık diye bize serbest olması değil. Bir şeyi parasını ödüyoruz diye yasal hala getirilmesi kadar abes durumda olmaz zaten.

Ben basbas bağırdım Darkorbit ekibine, bu bot vs önlem alın oyun oynanmıyor diye. Ben x4, uri, pls gemisi için dimet vs bulamıyorken millet takır takır bot kullanıyor diye donandı. Zamanında önlem alınmadı, haksızlık yapıldı.

En son aşamada bu botu istemeyerek kullandık. Buna mecbur bırakıldık. Ya oyunu temelli bırakacaktık ya da herkes gibi kullanacaktık. Kullanmayı seçtik. 1. Cezamızı aldık 2. İse kullanmamıza rağmen bu sefer süresiz ban yedik.

Şu an oyunda biz yasaklanmamıza rağmen hala botu kullanmalarına rağmen ne banlanma yaşadılar ne de hala tutucu ve bot kullanmaya devam etmelerine rağmen bir önlem alınmıyor.

Madem ki bazı kişilere göz yumuluyor madem ki hala şu anda oyunda aktif gözükenlerin 3 de 2 si bota atmış durumda, yazık değil mi bizim oyun için ödediğimiz paralara, hak değil kardeşim?

Şimdi @TR|SUBUTAY diyecek ki, böyle iddianız varsa çekin video supporta gönderin. İyi de bu bizim işimiz mi yoksa sizin işiniz mi?

En güzeli kimseye ban kullandırılmamalı, şu an oyunda her harita kaynıyor. Bilmeden tanımadan hiçkimseyi yargılamayın lütfen.

Ya kullanan bütün herkesin banlanması ve süresiz kapatılması gerekir ki en doğrusu bu,

Ya da madem ki hala kaynıyor oyun ve kullanmalarına rağmen ban yemeyen hesaplar mevcut bütün hesaplar açılmalı. Akabinde kimseye kullanrılmamalı.

Mademki iddialarında samimiler @TR|SUBUTAY oyuna her girişinde bot taraması yapılsın. Yapılmıyorsa burada bir art niyet olduğu aşikardır.

Onca insanın emekle kazandığı parasını bu oyuna vip, katlayıcı vs vs yatırdı. Bu haktır, bunun hesabı er ya da geç sorulur.

Çevremde yıllardır onlarca insanı soğutup bu oyunun ne hale geldiği ortada, bizde bırakır gideriz sorun değil.

Kalın sağlıcakla.

13. faruk035

faruk035 User

aynı şeyleri bende çook yazdım .benim kızdığım ben trenden çok çektim adamlar zaten yeteri kadar hileyle gemilerini kuvetlendirdiler yetmedi hileyle benden çok fazla damageleri var yinede tren yapıp bana oyunu zehir ediyolar.etkinik falan hak getire.
    en başından çok boş bıraktılar oyunu.banada çok dediler hile varsa video at ben her dakka videomu çekiyorumki vide o atam..

oyunda bazı oyuncular kayırılıyor bariz bir şekilde ben bunlarada çok kızıyorum.,

altta beni sohbet odasında ban vermişler 100yıllık . ben nasıl kızmıyam para verip oynanıyorsa ki. bende çok para verdim oyuna ama ben para veriyorum admin dostu olan benden fazla damagesi var.gemimde eksik yok gemi yükseltmesi şu bu adamların hilesini örtbas ediyolar.

[[Ϲ*ALAYINA_REST[BEST]] amann düşsün - A - küfür - 04 -11 -2023 - tarihinde teknik desteğe bilet gönderiniz]

burda ban sebebi nedir bana burdakı adminler bi açıklama yapsın.support 6 ay öncesi adam yerine koymuyormuş.
    adaletsizliklere ben senden daha fazla sinir oluyorum.

Sayfayı Paylaş