HAKSIZ BANLAMALAR

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gazikaplan97 tarafından 16 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben bunu birçok kişiden duyuyordum ve şahit olduktan sonra iyice inandım.Benim klan arkadaşım oyuna herhangi bir harcama yapmıyor yani pek fazla uri falan çekmiyor, geçenlerde deneme amaçlı 5-10 dk program kullanmış sadece bu kadar kısa süre banlanmasına yetti.Başka bir oyuncu bunu bizzat ts(teamspeak)de bana anlattı kendisi her hafta düzenli olarak uri çekiyor, az bi miktar da değilmiş her hafta en az 1 mil falan bu arkadaş sıralamada ilk 50 de düzenli uri çekmezse olmazmış.Yine bu arkadaş bizzat kendisi anlattı elinde 3-4 tane program varmış ve istediği zaman istediği yerde kullanıyormuş yaklaşık 6 aydır.Şimdi bunu nasıl yorumlayalım? Kimi kime şikayet edelim?Supporta hep aynı sistem cevaplarını ezberledik.Bu konuda yardım istiyorum.

2. Merhaba,

İllegal program kullanmanın süresi yoktur. İster günlerce kullanın ister 5dk. Yine de ceza alırsınız. Ve bu tür dedikodulara aldanmayın. İsteyen istediğini yapsın. Kural dışına çıkan herkes gerekli cezayı almaktadır.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.