Haksız banlar & Support Ekibi & Forum

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve kasap51277 tarafından 1 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Support ve forum yöneticileri yapılan banlamarlar sonucu yeterli ve gerekli açıklama yaptı mı?

1. Evet, Gemimi incelemişler şu nedenden ötürü ban yediğimi söyleyip ispatladılar.

2. Hayır, Şu nedenlerden ötürü ban yemişsindir, ben nasıl bileyim ban nedeni yediğin naneyi kendin bul.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. kasap51277

kasap51277 User

Merhabalar;
    28.04.2022 tarihinde yapılan bandan bende mağdurum. İlk ban dalgasında gemim banlandı ve haklı bandı. İlk ban dalgasından sonra gemimde hiçbir illegalite yoktur seyir incelemesi yapılırsa net bir şekilde görülür. Benimde seyir defterini destekler nitelikte video kanıtlarım var ama supporta mesaj atmamıza rağmen ne ban sebebimizi söyleyebiliyor ne de inceleme yapılacaktır yazamıyor. Ortada bir haksızlık var ve bu haksızlığa support ekibi ve türkiye takımı görmezden geliyor. Oyunu oynarken bize kabul edilen şartnamelerde unutulmamalıdır ki bizim de haklarımız mevcuttur. Biz haklarımızı nerede kime nasıl anlatacağız siz kulak tıkarsanız. Bize kabul ettirilen şartnamelerde geçen hamburg mahkemesine mi gidelim? Şunu da belirteyim ki Almanyada ve Avrupa da işi mahkemesiz halletmek amacıyla gerekli yerlere her gün birer mail atmaktayım. Bu işte Support ekibi ve türkiye takımı bizim mağduruyetimizi gidermeyecekse ne için çalışmaktalar? Oyunun ve oyuncuların sıkıntılarını çözmek oyunu ve oyuncuların kalitesini arttırmak göreviniz değil mi?
    Ne için ban yediğimizi bile net söyleyemiyorken neden oyuncuların ticketlarını kopyala yapıştır yaparak geçiştiriyorsunuz?
    Support ekibimiz bizi geçiştirirken forumdaki moderatörlerimiz mağduriyet sahiplerine neden birşey demiyor, neden güzel bir açıklama yapılmıyor? neden haklarımız yetkililerin gözü önünde katlediliyor? Neden yetkililer yetkilerini, görev ve sorumluluklarını; kullanıcıların haklarını savunmuyor?
    Güzel bir açıklama ile mağduriyetlerin giderilmesini bekliyoruz neden açıklama dahi yapılmıyor? @kaptan34
    @TR|SUBUTAY
    @.Paradoks.
    @hayaligenc
    ilk ban dalgasında banlanmayan ve unutulmaya yüz tutmuş gemiler nasıl banlanıyor? ilk ban dalgası uyarıysa bunlar bota atmadıkları halde nasıl banlanıyor? Bu örneği veriyorum ki Ortada NET bir şekilde yanlışlık var ANLAYIN ARTIK.
    UserID: 74430238 Tr2-3
    Attığım ticketlar [Ticket#2023042837005539] , [Ticket#2023042837005744],[Ticket#2023042937011799] [Ticket#2023042937012985]
    bu attığım ticketların bazıları kapatıldı hemde kopyala yapıştır mesajlar yok sistemimiz bot ve tren kullanımını banlıyor , yok forumda resmi açıklama yapıldı diyip kapatıyor ticket'i
    İnceleme yapın hakkıyla ayrıca videoda atacağım şu son ticketların cevaplarını bekliyorum ard arda atıp spam olmasın diye.

kasap5127 ve ripcraze bunu beğendi.
  2. ripcraze

ripcraze User

önceden 20 mart banında bu illeti kullandık kabul ediyorum ama 20 marttan sonra gemiler açıldıgında yüzlerce oyuncu treni bıraktı.Buna ragmen sınırsız yedi 3 gün önce.

3. kasap5127

kasap5127 User

Pvp de tren kesiyorum adamlar tren yapmış ben onlarla savaşıyorum ona rağmen ben ban yiyorum :D

Gemiler açılacaktır diyen arkadaşlar çok iyimsersiniz ben oyunda çok haksızlığa uğradım, Chat banım bile 100 yıllık densizin birisi bu gemileri siz kasmıyorsunuz diye beni kastetti bende anan mı kastı demiştim direk 100 yıl yedim. Küfür etsem içimde kalmazdı bu kadar. Adam bot iması yapıyor ban yemiyor ben kendimi savundum diye kaç kere haksızlığa uğradım :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2023
  4. Muhsebeci

Muhsebeci User

Benim hesabıma da ban atılmış kesinlikle tren botu bug filan kullanmadım hesabım da online sürem bile yok doğru düzgün 7/24 oyunda değil yapmayın o kadar emek verdim silah ve hesaptaki cpu ekipman olsun bakın tren yada bug yapmış olsam ful olurdu hepsi eternal yapma sayıma bakın hesaptaki cpu sayısına bakın yapmayın supporta mail attım Ticket#2023050137001341 ama hiç cevap yok

5. kasap5127

kasap5127 User

Kötü durum ispatlaması da zor seyirde npc kesimi varsa, benimkinde sadece adam kesimi olmasına rağmen ban yiyor sen düşün :)

6. kasap5127

kasap5127 User

knkm ben buraya yazdım cc 'ye bigpointi felanda ekledim şimdi yeni arabulucular ve mahkemeler arıyorum. Bir taraftan da tazminat gibi söylem çıkardım haksız ban karşılığı oyunda bulunun 10k küsür saatimin iadesini para karşılığı olarak istedim. Bunu mahkemeye başvurarak dillendirmedim daha arabulucu gibi böyle yerlere mail atıyorum ayrıca bize kabul ettirilen şartnamede kurallar mevcut haksız yere kapatılıyorsa bunun tazminatı verilmeli.

7. kasap5127

kasap5127 User

Arabuluculara yolluyorum şimdilik avukat ile uğraşasım yok eğer 10k saatimin karşılığı iyi bir tazminat talep edebileceksem avukata da başvururum Almanya türkiyeye göre daha tarafsız mahkeme olacağını düşünüyorum. Boktan iş ama tazminat iyi bir rakam söylemleri olursa avukatla da uğraşırım :D

8. buda geçer.

9. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Sorunun çözüm yeri supporttur.

Bunun dışında haksız ban olduğunu düşünüyorsanız support ile iletişime geçiniz. Banlamalar titizlikle takip edilerek yapılmıştır. Burada sadece tutucu veya tren olarak düşünmeyin bota dahi atmanız banlanma sebebidir.

Türkiye Takımı!

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  10. kasap51277

kasap51277 User

Sorunun çözüm yeri kesinlikle işini HAKKIYLA yapan insanlardan geçiyor. Supporta kaç tane ticket attım ama bu vurdum duymazlık fazla. BOT olmadığımı ispatlamak için ben daha ne demem gerekiyor, video atayım diyorum gemi zaten savaş dışında oyuna girmemiş?
    Banlamalar titizlikle felan yapılmıyor moderatör, doğruya doğru yanlışa yanlış demek lazım, bottan giriş almadan ban alıyorum ayrıca gemimde ilk ban dalgasından sonra hiçbir illegalite yoktur arayın tarayın yani :)
    Durumu daha iyi anlamanız için örnekte göstereyim size adam ilk ban dalgasında banlanmamış ve uzun süredir oyuna da girmemiş, ama diğer ban dalgasında ban yemiş. Yani ilk ban dalgası uyarı olduğu halde adam oyuna girmeyerek uyarıyı dikkate almış oldu ama adamın gemisi sonraki ban dalgasında banlandı ne iş :D
    Örnekler çoğaltılabilir.
    Benim sizden istediğim bu zincirleme hatanın karşısında olmanız, sizden yetki alanınız olmayan yerde bir şey yapmanızı istemiyoruz. Bu sistemde bulunduğunuz yerden ötürü bir etki gücüne sahip olduğunuzu düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum? Şu support ekibine işleri gereği inceleme yapıp insanlara doğru bilgilendirme yapmalarını ve gemim mağdursa açılmasını iletseniz, bu durumu dillendirseniz benim için yeterli. Ben buraya yazıyorum ki yanlış giden birşeyler değişsin ben mağdurum bunu supporta yazıyorum konuyu kilitliyorlar direkt kopyala yapıştır yapıyorlar linki.
    Ben bu supporta neyi nasıl anlatayım ki adamlar çalışmıyor. Foruma ve mahkeme öncesi arabulucu kuruluşlara yazıyorum artık supporta gram güvenim kalmadı. Oyunda 10k saatim mevcut bunun güzel bir tazminatı olursa hamburgdan dava bile açarım. Kur farkı aldı gidiyor zaten :D

Umarım benim burda neden yazdığımı anlamışsınızdır.
    Bana ve haksızlığa karşı yardım etmek için bu durumu dillendirmeniz ve doğru olan şeye teşvik etmeniz eğer bu olmuyorsa hakkımızı aramamız için gerekli arabulucu, avukat veya haklarımızı savunacak kurum,kuruluş veya 3. şahıs kişilere yönlendirebilirsiniz :D
    @TR|SUBUTAY

11. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Gelecek hafta tekrar eğer haksız ban yediğiniz düşünüyorsanız yazmanız daha mantıklı olacaktır. Çünkü şuanda çok fazla bir yoğunluk var ve hızlıdan geçilebilir, gözden kaçabilir. Birkaç gün beklemeniz sonrasında support ile iletişime geçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Türkiye Takımı!

12. kasap51277

kasap51277 User

Yazınız için teşekkürler;

Cevap verip bizle ilgilendiniz aynı ilgiyi support içinde bekliyoruz, Gemim 94 hatasında duruyor şeref puanı veyahut başka eksiltme yapıldıysa açılsa bile iade edeceğinizi düşünmüyorum. Support'a gram güvenimiz kalmadı. İlgilenebilecek üst yöneticiniz varsa beni onlara yöndermeniz benim için daha sağlıklı çünkü supportla ilk kez iletişim kurmuyorum haksızlığı düzeltmek için bile süründürüyorlar. Supportla iletişim kurmak mahkeme beklemek gibi birşey ilk duruşmada çözülmüyor hiç bir zaman illa diğer duruşmalara sarkıyor :D
    Şu supportu şeffaf yapabilse darkorbit inanın bir sürü oyuncunun keyfi yerine gelir. Etkinlikte trenle savaşıyorum videoyu atıyorsunuz supporta işlem yapamıyorlar, veyahut oyunda bir bug oldu göreviniz silindi veya npc kestiniz urisi gelmedi supporta yazınca çözülmüyor abi, yok çözülmüyor yani.
    Yaşanmış tecrübeler bu anlattıklarım. Bu yüzden insanlar supportla iletişim kurmak yerine bota atmayı tercih ediyorlar. Benim durumum çok kötü şu supportla iletişim kurmak zorunda kalıyorum keşke bot banlamasında bota atsaydım da şu insanlıktan uzak support ekibiyle konuşma gereği hissetmesem. Sevmediğimiz şeyler burnumuzun dibinde bitiyor ya durum tam da o.
    Allah kimsenin yolunu supporta düşürmesin.

13. bence bu banlamalar gene hakszdr ortalk tutuculu botlu programl bir sür gemi var olan gene düzgün oynuyanlara oldu ne adalet be

14. kemal....

kemal.... User

Oyunda hala bot kullanan kişiler var merkez ekip payını almayı ihmal etmemiş bizde kendi payımızı alacağız hatta video atarak alacağız:);) oyundaki bu kadar sorun var merkez ekibi ve support kendini savunuyor şaka gibi gerçekten

15. malkoç34

malkoç34 User

bak yeni bl haritasina girdim bakmak icin adamlar hala tutucu bot kulaniyor neden kulanmayan oyuncular ban yemedi peki

hile bot tutucu yasak adamlar senelik yada surersiz tutucu yada bot almislar hala darkobrit biter havasinda bu oyun bitmez bir tek server yok adam tum serveri birlestirir oyun yine devam eder burda bizi kimse zorlamiyor oynayin diye oyunda buglar botlar

haksiz ban alan kisiler kendinden eminse bas vuru yapsin hesabi acilir yuzde yuz ama bot tutucu kulanmiyorsa acilir gecmis olsun

16. kemal....

kemal.... User

Darkorbit kapanmaz ama şu gerçekki bu oyunun yöneticileri gerçektende kinanacaklar wolftema hile geldi adamlar 1 haftada bot kullananlari banladilar bigpoint zayif bir sirket kusura bakmayin oyun firmasi oyuna hic bakmiyor ban atmıyor 7 yıldır bot var tam 7 yıl bigpointe sizce bunu sormazlarmi eninde sonunda birgün onlardan hesap soracaklar su ana kadar güncelleme ve fikir havuzundaki görüşlerin kaç tanesini uyguladılar sayarmisiniz o_O

Son düzenlenen: 2 May 2023
  17. TR|SUBUTAY

Merhaba,

Yapılan tüm ihbarların aslında sonuçlarını bugünlerde gördük. Bazı iddialarda ise haksız banlar var ama bu banlamaları yapan bizlerde değiliz. Haksızlık olduğunu düşündüğünüzde lütfen ilerleyen günlerde tekrar bilet atınız. Yoğunluk geçtikten sonra.

Türkiye Takımı!

18. kemal....

kemal.... User

(shock)o_O
    Support ekibinden ödül istediğimiz zaman merkez ekip ilgileniyor diyorlar ama bu sefer de başka bisi diyince böyle bir ödül vermemiz söz konusu değil diyorlar ikiside aynı şey degilmi

19. @TR|SUBUTAY 20 Mart sürecinden sonra uyarısını alıp hiç bir şekilde bir şeye dokunmayan insanlar bile ban aldı,

Son 1 ayda yaptığım kapı sayısı 0 , kestiğim npc 30 günde 1200 tane kestiğim gemi 1800 kadar ve bilgisayarım bot tutucu kaldırmıyor.

Hadi bunu da acıklayın deyin şu zamanda bot kullandın deyim eyvallah 32 bitlik 15 yıllık bilgisayarım bile çağa ayak uydurup bot acabiliyor diye sevineyim :)

20. titans___

titans___ User

Ben tanıdığım kullanmaığım gemiler ban almadı zaten uyarıya rağmen ban almayan da o kadar gemi var zaten ilkinden sonra açılmayan banlanan gemiler diye bir şeye cevap verilcek olsa bile birazından rahatlasak da sayın yetkililer oyunu açıp girin bakalım tr3 de haritalarda hele cubi haritasında bot var mı yok mu kendi gözünüzle görün ÇATIR ÇATIR cubi kestirmiyorlar , bildiğim bazı gemileri bu banlanan gemiler de gördüm gözümle gördüğüm gemiler hani belki başka bir bug falan kullanımı tespit edilmiştir hani geliştirme için bug kullandığı tespit edilmiştir veya başka bir şey mi , ha açılan gemiler eski rütbeler için yoğun çalışıyorlar da URİLERİ duruyor kim bilir ne kadar arayı da kapatırlar yani şeref cezası caydırıcı olmadığı aşikare değil mi?

Sayfayı Paylaş