Haksız banlar & Support Ekibi & Forum

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve kasap51277 tarafından 1 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Support ve forum yöneticileri yapılan banlamarlar sonucu yeterli ve gerekli açıklama yaptı mı?

1. Evet, Gemimi incelemişler şu nedenden ötürü ban yediğimi söyleyip ispatladılar.

2. Hayır, Şu nedenlerden ötürü ban yemişsindir, ben nasıl bileyim ban nedeni yediğin naneyi kendin bul.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. küfür etmek istemiyorum. ban dalgasında adelet yok net . bu gün geldi aklınıza haksız kazançlara ban atmak yıllardır oyunda haksız kazanç var

henrybesyo4735 bunu beğendi.
  2. Daha önceden de haksız banlar olmuştu ve telafi edilmişti arkadaşlar yine aynısının olacağını düşünüyorum umut ediyorum :)

Daha önceden de calıştırılan scrip karışık bir şekilde banlama yapmış sonrasında gemiler geri acılmış %50 tp şp desteği verilmişti tazminat olarak.

umarım sistemlerinde hata olduğunun farkına varıp daha detaylı incelerler :)

hoparuu bunu beğendi.
  3. kasap5127

kasap5127 User

Attığım ticketlera geri dönüş bekliyorum umarım inceliyorlardır diye düşünüyorum o yüzden beklemekteyiz. Oyunda hala illegalite devam etmekte ama özellikle savaşmayı bilmeyen tutucu kullanan kullanıcılar azmış durumda :) Öbür taraftan chatten birbirinin nickini çalıp küfürler yazan insanlar mide bulandırıcı. Tüm bunlar yaşanırken ben haksız banımın açılmasını bekliyorum hahah :D
    Açılmazsa daha mı iyi benim için bilemedim :D
    Oyunda hala görmek istemediğim şeyler mevcut, tutucu ve botlar hala haritalarda. Banlanmayan ama bot kullanan oyuncular ise şuan ya göbek atıyorlar ya da banlanırsakta bırakırız diyip her türlü iyi durumdalar. Bizde haksızlık çözülecekte hesabımızı alacağız diye bekliyoruz.
    Fark ettim de hesabı haklı bir şekilde kapananlar kurtuluyor benim gibi amelesi de bir umuttur diyip bekliyor :/

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  4. kemal.....

kemal..... User

Bence son 1 şans daha versin şirket egerki bir daha kullanırlarsa o zaman ebedi ban atsin

5. kemal.....

kemal..... User

Bugün tr1 tr5 te açık açık küfür ediliyordu ama sonuç ceza falan almadi kimse

6. Subutay modum, ihbar demişsiniz. Kimin ihbarı bu? Belki de aralarında husumet olan klanlar, belki de oyunda elinden tallon alınan biri veya güçlenmekte olan birine yardım etmeyen biri ihbar edilmiştir. Ben bu banlamanın script tarafından yapıldığını ve bu sebeple çok hata olduğunu zannediyordum ama öyle değilmiş. o_Oo_Oo_Oo_O

7. titans___

titans___ User

hani haksız ban deniyorda çatır çatır kasılanlar yok mu oyun da , ben video gönderdim de yani cripte bile gerek yok aslında alenen beli olan bir şey bu kadar kompilike hale getirmeden çözülsün isterim ve bu oyundan para kazanıyorsa yetkilileri başka yerden seçebilir Türkiye den yetkili seçilmesin , yetki verildi mi bizde çıkarı için kullanıldı yok kullanılmadı diyen bundan önce görevine neden son verilenler tespit edildiklerinde ceza aldılar , ha ben vakdim var günün herhangi zamanı videolar açıp göndericem de diğer servırlarda bu şekil davransın ya ben bu bot kullananların kabadayılıklarını dinlemeye bayılmıyorum da tabi zevkler renkler tartışılmaz , uri kasmayı anlarım da oyun karşı ve savaşırken bari kendiniz kullansanız ne anladım siz sade elektrik faturası ile bota para vermek nedir forum kuralları gereği bir şey söylemek problemli o yüzden siz para vermeye devam edin sonra elle kasılanları kesince havalar dayılıklar keserim keseceğim diye konuşucaksınız .

henrybesyo4735 bunu beğendi.
  8. kasap5127

kasap5127 User

Daha dün gece tr2-3 oyuna girdim TRC klanı tren yapmış(globalde yazmış savaşacak var mı 40 gemiyiz diye de :D), tutucu desen hepsinde var savaşan klanların. Pusat pluslar tıklanmıyor zaten üstüne tutucu almışlar kamufle gir çık yapmaktan başka hünerleri yok tutucusu da cabası :)
    Bu tren videolarını attığımızda işlem yapmayan support, haksız ban aldığımızda da işlem yapmayarak bizi hep kötü durumda bırakacak maalesef.
    Supporttan hala cevap gelmedi, tren ve tutucu adamlar ip ban mı atıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın oyuna girmesinler. Oyun, kendisini eğlence olarak oynayamayanlar ve sinir hastaları olan oyunculardan arınmalı artık (tutucu adamı kesmeyin keserseniz daha da kuduruyor).
    Adminim k.bakmayında yanlış ihbara mı banlanıyoruz yoksa taraflı ban mı yoksa banlamada sistem hatası mı var bilmiyorum fakat bu tren ve tutucu kullanan sinir hastaları oyunculara karşı bizi ezdirmeniz hiç hoş değil. Banlanmıyorsa bunlar oyunda bazı değişikliklere gidilebilir.
    örneğin;
    1)kamufle öğesini kaldırabiliriz. onun yerine npc ler vurmasın diye başka bir öğe getirilebilir kamufle yerine. Normal savaşan oyuncularda kamufle kullanamamak büyük bir sorun olabilir isterseniz şu şekilde de olabilir: tutucu kullanan veya gönül gözüm açık diyen insanlara karşı geliştirilecek bir yazılım bir oyuncunun oto tıklama yaptığını veya yapmadığını ayırt etmeli(çeşitli teknikler mevcut) yada kamufledeyken oyuncunun pencersinde görünüp görünmediğini kontrol etmeli yada oyun kendisi çalıştığında arka planda veya mevcutta çalışan uygulamaları içeriğini bilmese bile isimlerini öğrenip sisteme raporlama yapabilmeli.
    2)tutucu kullanımını ise legal hale getirmeliyiz ki bu tutucu kullanıp oyuna eğlenmek için giriyorum yazan yıkıklar karşılarında tutucu gördüklerinde hala eğleniyorlar mı?
    3)tren kullanan oyunculara karşı anlık raporlama sistemi getirilip admin veyahut support ekibi canlı müdahalede bulunmalı.
    Bu dediklerim gelmeden yapılan tüm banlar bizi yoruyor, Haksız yediğimiz ban hala açılmadı üstüne üstlük BL haritasında gördüğümüz tren ve tutucular cabası.
    Lütfen yukardaki maddeleri raporlayın.
    @TR|SUBUTAY
    Support ekibinden admin felan yok mu ya bi gece beraber bl haritası dolaşalım, ben görüp bişey değişmemesinden sıkıldım artık.
    4) Adminler aktif olarak harita dolaşımı yapmalı.
    bu son maddeyide raporlayın. bu sayede haritada illegal oyuncu ve haksız üstünlük sağlayan oyuncular azalacaktır.

iyi çalışmalar dilerim.

Son düzenlenen: 5 May 2023
  9. peki hala botta olan gemilere ne diyeceksiniz.

10. millet hala botta her yer bot dolu. bu çifte standart nasıl oluyor onu da açıklayın biz de bilelim. hala nasıl bot kullanıyolar?

11. Gelecek ticketı ben sana söyleyeyim kardeş.
    " Merhaba,

İncelemeler merkez ekip tarafından yapılıp bot, tren, tutucu, bug vb. GİŞ kurallarını ihlal eden oyuncular ceza işlemine tabi tutulmuştur.
    Cezanızın süresinin bitişini bekleyiniz (3 Gün) Ayrıca Uyarı amaçlı Tüm şeref puanları silinmiştir. "

12. millet hala bot kullanıyor. kafalarına göre keyfi ban atıyorlar uğraşmayın bırakın oyunu olsun bitsin kurtulun

13. Firma yetkilileri bu oyunla ilgilenmiyor artık bu oyun zor düzelir

14. kasap5127

kasap5127 User

3 gün olsa bu kadar yazmam bot olmayan hesap 94 uyarısı verdi açılmıyor

15. titans___

titans___ User

Ben kullanan herkes ban aldı demedim , neden ben x/8 Hangarda düşmana sıkarken Pet gider Boss Streunere sıkıyor o da tam adam kaçarken üstüne tıklarım gemi geri geri gidiyor , bu nedir desem OYUN YÖNETİMİNE BİAT edip eleştirmek yetkililer tarafından hoş karşılanmayıp eleştiri ve hicv etmemden dolayı kulağımı çektiler ban verdiler , hani çıldırıp bot kesmekden eksi 200 milyon garanti şeref gitti , sırf adama stroke kesmemek için peşine düştüm kovaladım başkası kesdi kendisini de stroke da ona da bana da kalmadı sorsan bot kullanmaz akıllı atıyorum adam uzaklaşınca patlıyor zaten harita da çok hasar alınca kaçar pvp etkinliklerinde kesene kadar kaçar da kaçar , Cubi görevi veya basit günlük görevleri bile yapmak dert oluyor , hani yeni başlıyandan en üste kadar kullandığı belli BANLARDAN TR3 de , o klan da başka klanlarda ban yediğini gördüm ve tanıdığım bot kullanan da ban yemedi bot kullanmayan da ban yemedi de bende yemedim BL de mınd tek kesene ban var dediler kesdim de tek yani şu anlık ban yemedim kullanmadığım için ve haksız ban diyenler varsa doğrusunu da herkesi bilemem de heralde , Adminler harita dolaşımı yapsın da bu servıra oyun yönetimi dışardan adam bulsun oyun içindeki olanlar yalaakalar tarafından tavlandı daha önceden de hani ben veya sen dedin diye kimse de bir şey yapmaz 3 gün günde 3 video attım adam cubide hala botda bir kısmı banlandı da daha çok BL lerde bot kullananlar banlandı anladğım kadarıyla neden oralarda bot kullanan baya azaldı var yine de , malum kabak gibi görüneni söylüyorum yoksa o kadar oyuncu tanımıyorum .

16. eee kardeşler siz uyarıyla kurtuluruz hesabı yapıp tren yaparken yaptığınızıda kabul ediyorken...
    sizin tren yaparken keserek oyundan soğuttuğunuz soğutmakla kalmayıp oyundan bıktırdığınız ezik olarak gördüğünüz o gemiler ne olacak?
    siz banlandınız bıraktırıldınız onlar oynamaya hakları olduğu halde oyundan bıktırıp oyunu bıraktırdıklarınız ne olacak? 3 gün ban yiyip tekrar oyuna girmekle hakkını yedikleriniz ne olacak? ben en çok onları merak ediyorum.
    etkinlik zamanı gelince millete oyunu zehir ettiniz?iki modül aldırmayıp alt gemilerinizi beslediniz?
    şimdi kalkmış mağdur olduğunuzumu söylüyorsunuz?ben demedimmi yapmayın böyle oynayacak oyuncu bulamayacaksınız diye?banlar bir gün kalkar ama adaletli olunursa eksik başlamanız gerekir belki:( ama sabırlı olun sabırla bekleyin:))

titans___ bunu beğendi.
  17. Serverler birleşecek support= onay bekleniyor mesajı attı

18. titans___

titans___ User

yoo forumda hala yüzsüzlükle zamanı gelince diyenler var hadi bende güzel modüller var da ilkinde kesiyorum 2inciye uyanıyor kaçıp duuruyorlar onlarla mı uğraşıcam deyip çıkıyorum bazısı hepsi değil gel diyor harita değişiyoru kaele bile almamalı , chta de hile kullanımına devam ettiklerini alenen yazanlar zaten bilinen oyuncular hani bunu bilememek zor , hani kullanıpda o botu kapat diyen de var tr3 de yani kime ne anlatıyorsun ben direkt uygulamalı keserim hatta az dp de kendi şirketimden bot kullandığını bildiklerimi kesdim mi kesdim yoo hala botda tr3 de cubide kasılanlar dolu suporta günde 3 video attım mı attım değişen bir şey yok o banlar olduğu zaman da sonrasında da oynuyorlar biraz sakinleşsin videolar çekip çekip atıcam , Cubi görevi ömür törpüsü oldu ve alamadan silinen görevler oldu mu oldu , oyunu bırakmayıp servırı terk edenler oldu o servırlar birleştirdi oyun bilmiyom hala oyundalar mı ?Oyun da çok urulik malzeme daha özelliğini öğrenemeden çıkarttılar dı hatta bastıon ilk .ıktığında klandaydım başkan alcak demeden önce ihaleye basdım aldımdı , sonra vs lerde nedense tercih edildi ve oyun yönetimi alenen hile ile o legend yazan hileciye herkes de hala aaa o mu harika oyuncu derler ya bırakın bastiondan daha üst özellikli gemiler var o gemi ile nasıl üstün olunuyor , oyun yönetimi baya saf hatta oyun sitesinde mail attım orda ki mail bulunanlara dedim siz mağara da mı yaşıyorsunuz sosyal medya da gogle da hile dolu da bilmiyom google çeviriden anladılar mı , kaldı ki yabancı forumlarda insanlar yaka silkiyor küfr kıyamet laflar ediyorlr bot kullananlara yıllarca hani ahanda şimdi ban geldi de kullanan azaldı da hala grv olan yerde çıldırdım çıldırttılar hala varlar .

19. alo tüm millet hala botta. kapıları botlar yapıyor. haritalarda bot dolu

20. iso4114

iso4114 User

N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 May 2023
    kasap5127 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş