Haksız banlar & Support Ekibi & Forum

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve kasap51277 tarafından 1 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Support ve forum yöneticileri yapılan banlamarlar sonucu yeterli ve gerekli açıklama yaptı mı?

1. Evet, Gemimi incelemişler şu nedenden ötürü ban yediğimi söyleyip ispatladılar.

2. Hayır, Şu nedenlerden ötürü ban yemişsindir, ben nasıl bileyim ban nedeni yediğin naneyi kendin bul.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Support kişiden kişiye ayrıcalık tanıyor ve adaletsizlik ediyor. Defalarca yazmanıza rağmen ilgilenmiyorlar umursamıyorlar

kasap5127 bunu beğendi.
  2. titans___

titans___ User

hesab satışı zaten yasak sen yeni sahibiyim demen veya çar alanlara da birileri anlatsın hani bunu diyerek kendilerini ele veriyorlar , ve bu yeni başlıyan oyunculara oyun anlatlmıyor çok basit şeleri chatde soruyorlar ve eskiler de alay ediyor biraz oyunu arştırsalar , adam lf3 leri geliştirmiş mesela baya da emek veriliyor , botla kasılıp kasılmadığını bilmediğiniz gemileri alırsanız satan da kabahatde alan da hatalı ve bu dostats sitesinde 4 ban yiyen hesap gözüküyor burda daha ilk ban falan diyenler var bende eski oyuncuyum da çok önceden tek ba verdi ve hile kullanımı durmadı hala kullanan kullanana botla npc kesen varda tren ve tutucu azda olsa mesela botda kasılan gemisini kesince geliyor ana çarı bu nerden çıktı ne zaman tıkladı dondu derken kesiliyorum ve ban yiyenler huylu huyundan vazgeçmez zaten onları da oyuncu saymak mı lazım cidden ?

3. bende haksız ban yedıgımı düiünüyorum ama geç olsada bu sorunlara çözüm yolu bulurlar diye düşünüyorum arkadaşlar

4. hileyi kullananlar kullanımına teşvik edenler hilenin en iyisini bilenler.teşvik ediyorki herkes kullansın herkes kullanınca hiçkimse banlanmaz
    zannediyor.
    düşünemiyor beyinsiz oyunun içine ettiğini.ben eski çok eski oyuncuyum ve eski oyuncuların kime sorarsan sor hepsi eskiye özlemi belirtir.hile ozaman yokmuydu vardı tek tük.
    gemiler eşitti hangi geminin ne kadar damage yapacağı belliydi.şimdi gemi yükseltmesiydi lazer geliştirmesiydi derken adam hileli yapmış bişeyler ama gemi yükseltmesi diyor geçiyor.yapmış hertülü oyun bozanlığı çette millete kafa tutuyor hadi gel savaşak.ondan sonra öteki garibim basıyor çhatten küfürü.anca gücü ona yetiyor.hadi gelsin banlar ondan sonra.
    ahanda benim ban sebebim adamın yazdıklarını supporta bildirdim diye adamın yazdığını ben yazmışım gibi banlandım.
    kaldıki adamın niki bile ban sebebi görünmez nikler bile 100 yıl ban alırken adamın nikine bakın hele
    benim nikim BABANIZ-HYLT değil buarada.report yaptığım halde adam banlanmıyor ben bildirdim diye banlandım

INTEX sistemine hoş geldin
    Sohbetten banlandın. Tekrar 24.05.2023 saat 14:59 zamanında giriş yapabilirsin.
    [[BABANIZ-HYLT] bunuda götüne sokarsın - 26-05-2023 - tarihinde teknik desteğe bilet gönderiniz]

haksızlıkmı arıyon çok.oyuncular birbirine haksızlık ediyorken darkorbit yapmış çokmu.

5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Bu tip sorunların çözüm yeri support ekibidir.

6. ___EGE___

___EGE___ User

şeref puanı banı yedim 2008 den beri oynuyorum oyuna başladığım günden bu yana hiç bir proğram kulamadım kullanmam ama ban aldım şimdiye kadar suporta 4 kez mesaj attım ama hep aynı cevap bana NEDEN şp banı aldığımı bile söylemiyorlar. Söyleseler onuda çürütücem bu güne kadar hiç hileli proğram kullanmadım ama şp banı neden verildi??

agnostiklive bunu beğendi.
  7. bende acıklama yapılana kadar oyuna girmeme kararı aldım :) onlar kaybetmez belki ama biz boşa oynamakla vakit kaybedebiliriz o yüzden adil bir oyun için yeniden tarama yapmaları lazım en son dalga da cok haksızlık oldu

8. BlueSparkk

BlueSparkk User

Modum Support'un bundan haberi varmı ? :)

9. Mineral

Mineral User

Almanya büyük harfle Başlıyor Türkiye de büyük harfle başlar.Bu saygı ve kural gereğidir sayın Arkadaşım.

10. sanırım halen bir acıklama yok bekleyelim bakalım daha ne kadar bekleyeceksek :)

11. kasap5127

kasap5127 User

Merhabalar,
    Herkese iyi günler dilerim. Bakıyorum ki haksız banlanan gemiler unutulmuş.
    Buraları boş bırakmamak lazım :D
    Adminlerim ve Forum calışanları öncelikle kolay gelsin hepinize.
    Hesabimin 2011 den bu yana inceleyin bir sıkıntım olduğunda supporta&foruma yazmaktayım.
    Bu durumlar nasıl çözülür hala bir açıklama yok :(

12. DAYI2*

DAYI2* User

supporttakiler çözüm üretmiyor felsefe yapıyor biz yaptık oldu havasındalar ne support tu

13. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

2 gün ban atılmıştım haksız olduğu için
    Bir Kalkan DLB Desteği (69 saat) aldın.
    Bir Şeref DLB Desteği (70 saat) aldın.
    Bir Hasar DLB Desteği (70 saat) aldın.
    Bir DP DLB Desteği (70 saat) aldın.
    Bir Bonus Sandığı Yağma Desteği (72 saat) aldın.
    Bir Tecrübe DLB Desteği (69 saat) aldın.
    1 3 Günlük Premium statüsü aldın.
    1 3 gün boyunca Dükkanda İndirim aldın. bunları vermişler teşekürler bazen bir öfke ile yazıyoruz kususra bakmasınlar bana mı özel herkese verildimi bu içerik

14. tümgenerale oynayan hesabım elle ethernal yaparak 500 550 lere gelerek günleri dikkatimi harcayarak yaptığım rütbeli hesabımın şerefini 2.dalgada sildiler ben biraz aradım hakkımı ama sonuç alınmayacağı o kadar aşikar ki bıraktım :)

15. kasap5127

kasap5127 User

Gün 79846594, Millet oyuna lagdan dolayı giremiyorlarmış herhalde.
    Sevgili bir Admin haksız yediğim ikinci banımı kaldırırsa sevinirim.
    Oyundaki arkadaşların nasıl bir zorluk yaşadıklarına şahitlik etmek için yani başka bişey değil :D
    Birde sevgili forum yöneticileri burdan da ban atmazsanız sevinirim, zaten gemi banlı :S

Sayfayı Paylaş