Haksız chat ban!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vavienn tarafından 24 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vavienn

Vavienn User

Öncelikle şu saçma sapan chat ban verilmesinden yeterince bıktık diye düşünüyorum. Bu daha ne kadar böyle devam edecek??

Chat üzerinden biz bunun cevabını 15 temmuzda verdik yazdım orada bir troll muhabbet dönüyor herkes bunu mizah olarak algılarken bizim CM lerimiz neden bunu hakaret yada siyasi görüş olarak görüyor ??

Hiç bir uyarı almadan 1 AY Chat ban yedim..

Aşağıdaki resimdeki saçmalığa lütfen bakınız 15 TEMMUZDA BIZ BUNUN CEVABINI VERDIK.

Banlanma sebebi: Görevliye hakaret siyaset içerikli :)

Herkes bu haksız banlanmalardan bıktı zaten sürekli supporta mesaj atmaktan bıktık. Lütfen çalışan arkadaşlardan biraz daha dikkatli olmalarını rica ediyorum. Haksız yediğim 1 aylık chat banın adminler tarafından çözülmesini istiyorum..

Bunun mizah amaçlı yapıldığı bariz ortadadır. Ortam içerisinde dönen bir muhabbetten böyle bir yazı yazılmıştır. Sonda koyduğum 2 gülücükte zaten kendisini belli etmektedir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2018
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Tekrar aynı cevabı vereceğim;
    Forum oyunla ilgili belli başlı konularda sizlere teknik destek ve yönlendirmelerde bulunmak için mevcuttur. Chat sistemine müdahale yetkimiz yoktur.
    Bu nedenle sizi tekrar Support'a yönlendireceğim.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2018
  3. Vavienn

Vavienn User

İlgilniz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim, gerekli cevap verildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Vavienn bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.