Haksız Chat banı ve sistem yasaklaması Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yzeyfe tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yzeyfe

yzeyfe User

Sevgili darkorbit yoneticileri; konuyu supporta yazdım ama buraya da açmak ihtiyacı hissettim. Çünkü böyle adaletsiz, orantısız ve haksız bir uygulama can sıkmıştır. Bugün, kendi şirketimden olup da grup daveti atan bir oyuncu, başka bir şirketin oyuncusunu da gruba aldı. Ardından bizimle dalga geçer gibi o oyuncuya chatten "ben low'a girecegim, biraz bekle sonra sen bunları kesersin" diye yazdı. Böylesine dalga geçilmesi canımı sıktı. Bende bu oyuncuya "Allah sizi bildigi gibi yapsın, ilkesizler" diye yazdım. Tek sorun caps lock tuşunun açık unutulması... Chatte gördüğüm kadarıyla çok daha ağır söylemlere sadece uyarı ya da kick veren görevliler bu sefer canhıraş bir gayretle harekete geçmişler ve chatimi kapatmışlardır. Aldığım mesaj da "administrator tarafından belli bir süre yasaklandınız"... bu adaletsiz ve haksız bir uygulamadır. CM'leri ve görevlileri daha adil davranmaya davet ediyorum. Böyle ucube yaklaşımlar size hiçbirşey kazandırmaz... Bu konuda saçmalamış olan görevliye de aynısını söylemek istiyorum hem de bağıra bağıra "ALLAH BELANI VERSİN VE BİLDİGİ GİBİ YAPSIN, İLKESİZ...

2. Merhaba ,

İlk olarak forumda bu tür konulara işlem yapamıyoruz. Chat banlarına support bakıyor. Gerekli bilgilerinizle birlikte durumu support'a bildiriniz. Chatte büyük harflerle yazıp yazmamanızı bilemiyorum fakat bu tür söylemler hoş değildir.

Ayrıca forumda da aynı davranışı devam ettirdiğiniz için bir süre forumdan uzaklaştırıyorum.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.