Haksız chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve уuηuѕнαη tarafından 18 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az önce chatte birine aslan parçası yazdım ve anında ban yedim :D ne kadar ilginç halbuki sırf kestim diye bana ve ailevi değerlerime sövebiliyorlar dakikalarca sadece ignore ederek engelliyebiliyorum ben bu varlıkları :D nerede adalet ????:DD teşekkürler darkorbit ve chat adminleri :))

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Chat banlarına müdahale yetkimiz bulunmamaktadır, aldığınız banın haksız olduğunu düşünüyorsanız Support'a bildiriniz, gerekli incelemeler yapılacaktır. Ayrıca size yapılan bir hakaret olduğunda da mesajları reportladıktan sonra mesajların ekran görüntüsünü ve kişinin pilot profilini supporta bildirirseniz gerekli cezalar uygulanacaktır.

İyi forumlar.

3. Aliens

Aliens User

Aslında amacım olayın aslını astarını bilmeden yargılamak değil ama nedendir bilmiyorum bu şekilde yazanlar aslında bu dediğinden değil, daha 'farklı' söylemlerden ceza alıyorlar. Şunu da unutmamak gerekir: Önceden yazdığınız bir yazıyı biri Support'a attıysa da ceza almanız muhtemel.

4. Bu kelimeden dolayı dolayı ceza aldığım yazıyor. Zaten anında aldım cezayı 1 saatlikti, teknik olarak bilmeden yargılıyorsun şuan :) Sayın modum amacımda cezaya müdahaleniz değil chatdeki durumları raporlarınıza eklemizdi, report sisteminin çok işe yaradığını düşünmüyorum birisinin küfürleri içinde oyunumu bölüp ss alıp supporta göndermekle uğraşmak istemediğimden ignore kullanıyorum asslında tek işe yarayan komut ignore bence :)

5. Aliens

Aliens User

Dediğim gibi, amacım yargı değil. Ama hani genelde durum bundan ibaret. Demek ki sizde değil. Tartışma yaratacak kışkırtıcı bir söylem olduğundan verilebilir. Öteki küfürbazlar için lütfen Ekran Görüntüsü ile Support'a atın. Beraberinde oyuncunun profilini de atmayı unutmayın.

6. Sanki ceza vericekler :) Neyse konu kilitlenebilir.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyif forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.