Haksız chat banı

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Kurtul1944 tarafından 11 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kurtul1944

Kurtul1944 User

Merhaba; aylardır darkorbit oynuyorum random attığım için ilk defa saçma sapan bi ban yedim.
    İkinci olarak Ban'ı geçmişe yönelik attığı için sistem saatin şu anda 20:25 olmasına rağmen chat'e girmeme izin vermiyor. Konuyu teknik SS e açtım yanlış olabilir, ilgilenir misiniz lütfen ?

2. BADBOY666

BADBOY666 User

saçma sapan mı ,chati "saçma sapan" karakter sembol harf ve yazılar ile doldurmanın yasak olduğunu defalarca cmler paylaşıyor bunu biliyor olman gerekir bence. Ve de atılan ban 20.18.58 saniyesinde yemişsiniz yani 20.19 dakikasında yemişsiniz ve 1 saat sonra 21.19da açılacağını düşünüyorum bunu teknik sss ye açmana gerek olmadığını düşünüyorum. üstteki açılacak olan zamanda hata olabilir moderatorlerimiz yorum yapmamış lakin şikayetlerinizi supportta yönlendirmeniz gerektiğini düşünüyorum iyi forumlar dilerim

3. -Star-

-Star- User

Üstteki arkadaşın dediği gibi buradan herhangi bir müdahalede bulunamayacaktır moderatörlerimiz, destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekiyor yaşadığınız sorunla ilgili.

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Lütfen bu sorununuzu supporta iletirmisiniz? Onlar size yardımcı olacaklardır.Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.