Haksız chat banı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve muh4mmwdd tarafından 10 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. muh4mmwdd

muh4mmwdd User

Oyunda dolandırıcı biri vardı millete link atıyordu eic oil bug u diye linkteki şeyi indirincede virüs bulaşıyordu pc ye bende bunu biliyordum buna inanmayın dolandırıcı diyordum dolandırıcada bana ana bacı sövmeye başladı ben birşey demedim ertesi gün birdaha geldi bende yazdımki yine geldi annesiz diye yazdım sırf bu yüzden ban yedim banımın kaldırılmasını istiyorum adam o kadar benim ailevi değerlerime hakaret etmesine rağmen ban yemedi lütfen banımı kladırįn

2. Supporta mesaj at attığın linkteki dosyayı indirmişsen hesabin çalınmıştır. Tek çare (en cok kullanilan )sosyal medya sitesinden onunla iletişime geçmen darkorbit satilik hesaplar diye gruplar var ordan hesabini calan kisi ile iletişime geçebilirsin

3. muh4mmwdd

muh4mmwdd User

Hesabimi calmadi benim arkadasimin hesabini caldi sorun benim chat bani yemem

4. muh4mmwdd

muh4mmwdd User

[Ticket#2023051037002742] RE: İletişim formu

5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Çözüm yeri supporttur forum değil bu konuların.

Mineral bunu beğendi.
  6. muh4mmwdd

muh4mmwdd User

Kaptan adminim tesekkurler kaldirmissiniz banımı

7. support at

Sayfayı Paylaş