HAKSIZ ETKINLIK ADALETSIZLIK

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve DadaLoLu. tarafından 11 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DadaLoLu.

DadaLoLu. User

3 parti ban dalgası geldi botlar için ne güzel botlar bitti artık rahatladık dedik ama gelen etkinlik herseyin boş olduğunu gösterdi haritalar bot dolu orgeneral hesaptan tut ban yemiş ama tekrar açılmış hesaplara kadar hepsi bot biz elle boşuna uğraşıyoruz etkinlik başladığından beri neredeyse hic verim alamadım cpu kasamiyoruz botlar yüzünden oyun yönetimi acil şekilde buna el atmalı botsuz şekilde farm yapmaya çalışan oyuncular şuan eminim etkinlik felan yapmiyordur sadece şunu söylemek istiyorum 10 saat etkinlikte topladığım toplam kaos parçası 5 k bile değil gerçekten yazık etkinlik yokken haritalarda kimse yoktu Bi anda hepsi aktif oldu üstüne tutucu açan kişiler de var bizim haritalarda dolasmamiz bile bir sorun adamlar x5 x6 x7 x8 haritalarini ele geçirmiş onlar 100 parça alıyor biz onlar yüzünden x3 de 5 parça alıyoruz bunun neresi adil şimdi 7 gün boyunca biz kuru ekmek yiyeceğiz onlar lüks içinde donat masayı yapacaklar care lazım etkinlik bittikten sonra alınacak kararlar veya yasaklamalarin bize faydası olmayacak yönetimin bu gece hepsine safak operasyonu yapması gerekiyor

2. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Gerekli banlamalar sırasıyla yapılmaktadır.

Mineral bunu beğendi.
  3. -SiyoCan-

-SiyoCan- User

gerekli banlamalar başladımı modum

4. Sadece Etkinliklerde ortaya çıkan bir grup var ama normal zamanda kimse yok demek ki sadece ayda 1 kere olan etkinlikte yardımcı program açıp etkinliği ödülleri alıp kapatıyorlar belki de böylece yakalanmayacaklarını düşünüyorlar

5. UMARIM HERKES SINIRSIZ BAN YER. OTURUP PORTTA UYUTARAK GÜNDE 10 ATTEND KESERSİN

***_CRATOS_*** bunu beğendi.
  6. ben günde 10 uber tallon kesiyom napim attenti :)

7. Ben bıraktım valla böyle etkinlik yapılmaz, kendi hakkıyla yapan 3 gemi vardı diğerleriin tamamı bot kullanıyor. Tamam kullansınlar ona da eyvallah(zaten bann yemiyorlar). Yaratık bulamıyoruz, bulduğumuz anda bot tıklayıp saniyesine kesip diğer çıkanı alıp kesiyor. Çok sinir bozucu bir durum. Hakkıyla yapmaya çalışan arkadaşlara sabır diliyorum :)

8. Subutay Modum yönetime oto NPC kesme fonksiyonu getirmelerini söyler misiniz ? Ya herkes kullansın ya da hiç kimse. Oyuncular arası uçurumu bir nebze de olsa azaltacak tek şey b.otların resmi olarak serbest bırakılması. Bir de Bigpoint neden hiçbir açıklama yapmıyor anlamak mümkün değil. Arada arka plan çalışması vs diye mesaj geliyor o da Dükkana parayla satılan şeylerin eklenmesinden öteye gitmiyor. Şirket hiç şeffaf değil, hiçbirşeyi net değil yani resmen insanların zaaflarından istifade ediyorlar. Emek ve para verenler kumar gibi bir batağın içine düşmüşler şirket de tam olarak bundan nemalanıyor. Para istiyorlarsa Unity'ye geçiş yapsınlar, b.otları komple yok etsinler ve reklam versinler, para kendiliğinden akacaktır. Adamların b.otçuları kaybetmekten korkmasından daha absürt başka birşey düşünemiyorum. Yıllar önce oyuncular olarak şirkete bağış yapıp banlama sistemi yapacak bir ekip kurmalarını istedik gurur yapıp reddettiler şimdi geldikleri duruma bakın tam bir rezalet.

9. eragon6106

eragon6106 User

sayın modum gerekli banlamalar iş işten geçtikten sonra yapılsa ne anlamı var bizler burada legal bir şekilde etkinliği yapamadıktan sonra hiç bir anlamı yok
    bunun yanı sıra tüm illegal yolları kullanıp hesabını her türlü ağzına kadar dolduran ilegal oyuncular yine etkinlik sonunda karlı çıkacaklar birde bunun üstüne bize bıyık altından kıs kıs gülüp salak muamelesi yapacaklar. bu kesinlikle kabul edilir bir şey değildir.

10. Gerekli banlamalardan kasıt da chatte forumda tepki gösteren oyuncuların banlanması herhalde. Kapanan bi gemi görmedik şimdiye dek

11. aynı şeyi discort uzerinden gerekli yöneticileri etiketleyerek yazdım ama oralı bile olmadılar sordugum soruya cevap dahi vermediler seninde dedigin gibi etkinlik sonunda bot kullananlar karlı çıkacak şuan etkınlık baslayalı 2 gün oldu adamlar yuzlerce modul aldılar etkinlik bittikten sonra 3-5 gariban hesap yasaklarlar ne oldu gereken ceza verildi oldu biraz önce haritalartı dolaştım ve video kaydı aldım destege yolladım bakalım ne cevap verecekler orgeneraller generaller rutbeliler hepsi açmış botu farm yapıyor bot kullanmayan
    oyuncuların hepsi bu konuda şikayetçi etkinligin bitmesini bekliyecekler herhalde etkinlik bittikten sonra kendi hakkıyla birşey yapmaya çalışan kişiler hiçbirşey elde edemedikten sonra ne anlamı kalacak

12. UCB

UCB User

emek hırsızlığı var artık bigpoint ekibi ciddi banlama yapıcakmı kapatın hesapları bidaha cesaret edebiliyolarmı 3-5 günlük banlarla olmuyor malesef her etkinlik aynı atıyolar bota kasıyolar herşeyi sonra 3-5 günlük ban geliyor

13. Kim bilir kaçtane modül kastılar bot sayesinde, bann atılsa bile kar etmez, zaten elde edilen malzemeleri değil şerefleri siliyorlar. 3 gün bannlı kalıp açılıyor hesaplar

titans___ bunu beğendi.
  14. titans___

titans___ User

etkinlik sonu ban geliyor da atı alan üsküdarı bırak trilyon ışık hızında ilerledi dark orbit yönetimi sayesine iyki ban geldi gelmese ne olcak acaba .

15. DadaLoLu.

DadaLoLu. User

rutbeli hesapların hepsi bota bırakmış kardeşim adamlar hiçbir uyarıyı dınlemıyor ustune ustun 3 ban dalgasından kurtulan rutbelı hesaplar var bunlar nasıl oluyorda herseyı yapmalarına ragmen herhangı bır yasaklama almıyorlar veya seref puanı sılme cezası almıyorlar ınsan bı dusunmuyor degıl yukarıda arkadaşın dedıgı gibi ban dalgası gelse ne olacak adamlar belkı yuzlerce modul elde ettıler verecekler 3 gun ban seref sılme cezası hesaplar acılınca elde ettıklerı moduller onlara kaar olarak kalacak oyunda rutbenın suan hıcbır anlamı yok adam seref puanım sılınırse sılınsın dıyor dun 3 adet video gonderdim özellikle rutbeli hesapların nasıl nasıl bot yaptıgını çektim sizde yapa b iliyorsanız video programı ucretsiz açın harıtaları dolasın gönderın destege

titans___ bunu beğendi.
  16. titans___

titans___ User

Ben admin çekmiyosunuz video diye günde 3 video attım tıkladığım yaratığı elimden aldı da oil verendi petde vurmaya başladı ve nasıl olduysa oldu pişkinlikle forum da konuşanlar var hani bot da adam chaos prolar 12 den sonra yok hala gemileri geziyor yok google çeviriden mesaj atcam forumda yazılandan ne varsa adamlar alay ediyor oyunla ve sahipleriyle zaten chatlerde ne varsa yazcam nerede temizlik yapılır ben bilemedim kanıtlı videolar dolu suporta da attım hiç bir işlem yapılmadığına dair de videolar çeker gönderirim sizle mi uğraşıcaz hani ban geldiği gerçekde etkinlik de olanlar da gerçek de tutucu kapalı tek çift yıldız gemiler savaşamayor beceriksizleri kesiyorum zaten de etkinlikde bir şey alamassam neden oynayım para yatırıyım beleşden hesaplar para kazanmasına yaradı bu ban başkasına çalışan ceo olduğu için tebrik edecem , zaten ilk mail de dedim mağarada mı yaşıyorsunuz you tube da ne videolar var demiştim de google çeviri ne kadar düzgün bilemiycem .

17. arkadaşlar inanması güç gelebilir ama bu oyunda hiç illegale bulaşmadım. Ve ne zaman böyle etklinlikler gelse haritanın halini görünce aklım çeliniyor. Oyun gerekli adımları atsın lütfen daha fazla kendimi keriz gibi hissetmek istemiyorum.

-UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  18. şuan bot kullanmayan insanlar seninle aynı dusunceye sahip oyun yönetimi açıklama yapıyor bundan sonra bot kullanamaz kımse dıye ama haritalara bakıyorsun en rutbeli insanlar bıle bot biz bottan ban yedik son banlamada rutbelerimiz gitti o gunden berıdır oyuna felanda girdigimiz yok etkınlık gelmış yapalım dedik ama haritaları görünce senin düşündügün şeyin aynısını söyledim adamlar onlarca belki yuzlerce modul elde ettıler gelde şimdi bunu anlat bot konusunda artık tavız vermeyecek olan yonetim bakalım bir ceza verecekmi hani artık ADALETİ saglayacaklarını ve taviz vermeyeceklerini söylediler ya bakalım nasıl olacak etkınlık basladıgından berı oyuncular sıkayetcı daha bir açıklama veya bir adım atmadıklar atacaklarınıda sanmıyorum göz boyamak ıcın 3-5 hesap gider ne oldu gereken cevap verildi oldu

19. vru123**

vru123** User

N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 May 2023
  20. DadaLoLu.

DadaLoLu. User

destekten gelen son mesajda bu konu hakkındaki şikayetimizden bir ışıgın oldugu yönünde bot kullanmayıp etkınlıkten olsun veya bl haritasından stroke mind botu yapan oyuncular yuzunden hiçbir şekilde fayda saglayamayan kişiler video programı indirip video kayıtları ile birlikte destege iletsin arkadaşlar tespit ettiginiz oyuncuları isim ve profil linkleri ile birlikte destege iletin sizde bir kaç kişinin şikayeti ile 10-20 kişinin aynı konudaki şikayeti farklı olur daha çok ilgi ve tepki çeker açın video programını haritaları gösterin bot oyuncuları takip edin elinizde videolu kanıt olursa gerekenin yapılacagından eminim video programı sürekli açık bende tutucu - tren kullanan stroke ve mindi bot ıle yapan tayfaları görünce hemen kayıt tusuna basıp destege gönderiyorum sizde öyle yapın

Son düzenlenen: 21 May 2023

Sayfayı Paylaş