Haksız Forum Bannı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 29 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Adam güncelleme fikir havuzuna konuya fire in the hole demiş camiye molotof atıyorum demiş bende uyarıda bulundum:

Dediğim şey şuydu; camiye molotof atıyorum felan deme en sinir olduğum şey dinlere hakaret edilmesi.

Şimdi sizi mantık yoluna çağrıyorum tehdit etmedim hakaret etmedim tartışma çıkarmaya niyetimde yoktu mayısın 4 üne kadar bann atmışsınız güzelce uyarıda bulundum ben niye ceza yiyorum ? Ya hakikaten ne yapıyorsunuz ne amaçlamaktasınız anlamıyorum suç işlemeden bann yiyorum olacak iş değil.

Ve nefret ettiğim bir şeyi dile getirdim bu suç mu ? Sevmediğimiz bir şeyi dile getirmekte mi suç ? Forum kurallarını ihlal etmediğim halde bann yiyorum bu ne iş ya ?

@KARANLIK modum yemin ederim hiç bir kötü niyetim yoktu niye bann atıyorsunuz ?

Lütfen Bannımın açılmasını rica ediyorum.

Son düzenlenen: 29 Nisan 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak ban sebebiniz bu yazdıklarınızdan dolayı değil başka bir konuda bir üyenin söylediklerini sadist tarzı kelimelerle desteklemenizdir.

Sizlere öncedende söylediğim gibi 20 adet cezanız mevcut artık sistem cezalarınızı katlıyor.Bir zaman sonra tamamen kapanacaktır.

Forum kurallarınca her türde dini içerikli kelimenin tartışma ve öfkeyle kullanılması yasaktır.

Ayrıca ceza aldığınız mesajıda yazıyorum.Altı çizili olan yerlere ayrıca dikkat edin.

Hakikaten bu tipler insanı sadist yapıyor sonra dünyada neden kan zulum durmuyor bu tipler gerçek hayattada insanları rahatsız ediyor...

Ayrıca buna ek olarak sizlere yüzlerce kez karşılıklı tartışmaya girmemeniz konusunda uyarıyoruz.Israrla inat ediyorsunuz.Ayrıca sizlere durumu açıkladım.Bir süre sonra forumda yaptığınız hatalar oyunda ceza almanıza sebep olucak.

İyi forumlar

3. _DODGE_

_DODGE_ User

Hocam tartışmaya girmedim ki orada bende derdimi anlattım adama

Neyse bende o zaman bu hesaptan devam ederim :) Artık eski forum hesabını kullanmayacağım geminin ceza yemesini istemiyorum.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun çözüme kavuştuğundan konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.