Haksız Forum Yasaklaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve qwerty2 tarafından 8 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. qwerty2

qwerty2 User

Merhaba bu konuyu nereye açıcağımı bilemedim supportta başvurmayı düşündüm fakat onların bu konularla ilgilendiğini düşünmüyorum Oyun Chatindeki adminle konuştum bizim bi alakamız yok denildi o yüzden buraya açma gereksinimi duydum. Ben şuan arkadaşımın hesabından yazıyorum Forumda élf*LEGOLAS[éfé] adlı kullanıcıyım ve bugün iki haftalık Forum banı yedim fakat bunu gerektirecek birşey yaptığımı düşünmüyorum ayrıca herhangi bir uyarı falanda almadım. Sizden ricam beni banlayan forum moderatörü her kimse bana en azından bir gerekçe gösterebilir mi seni şu sebepten veya sebeplerden ötürü uyarıya bile gerek duymadan banladım desin. 2 hafta kısa bir süre değil çünkü.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumdaki yazılarınızda yöneticilere hakaret ettiğinizden cezalı duruma düşmüşsünüz.

Forum kurallarına lütfen uyalım.

Cezanız 9 Kasım 2015 17:15 tarihinde sona erecektir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.