haksız gemılerımız banlandi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ByCaLLoN07 tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ByCaLLoN07

ByCaLLoN07 User

saygılarımla sayın darkorbit ailesi bu gun uzucu bı olayla karsılastık kuzenimle oynadigimiz bu oyunu aile klanı olarak kuzenlerimzle devam ettirmektedir.
    gemilerimiz ban yedi haksiz ban aldik nedeni ise sizin sancak adminimizin bana kendi gemisinden seni evlat edinecegim demesiyle baslayan chatte bulut admin ve cm leriniz admin gemisi oldugunu gordugu ıcın gormezden geldı bende sınırden admin olunca ban verilmyormu dedım ve ban aldım yuksel admine yazdigimda ise sancak admin gorevde degıldır dıye bıldırdı ve gemılerımızı ban verdı admın acık etmekten ban aldık ıd ban boyle adaletsız bı durumda kaldık klanına grup kapısının acıklarını soyleyım her seferınde 10bın urı kastırdı ve gemılerını gelıstırdıler bunları supporta yazdıgımız ve bıldırdıgımız ıcın gmaillerımızın yazılarına ve sorunlara cevap gelmemekte ticket lar hala duruyor ve kodlarıda bulunmakta ben gemıye ve daha dogrusu gemılerıme gectıgım urılerı bosa mı cekıyoruz adelt ıstıyorum tr4 tr4 oyuncularını koyuyorlar sancak admın dıktatorluk yapmakta ve bu bızı oyunu sogutmakta

2. ByCaLLoN07

ByCaLLoN07 User

JrCaLLoN007[SØN]
    ByCaLLoN07[SØN] tr 4 bu ılgılenmenızı rıca edıyorum

3. haklı tr4deki cm ve admnleri haddi hesabı yok biz adalet istiyoruz verdiğmiiz paraların boşa gitmesini istemiyoruz bütün gerekirse tr4den cm admin alınmasın adaletli oyun oynadığımız zaman bunların bizim karşımızda duramıcağını herkes çok iyi biliyo :)

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kanıtlarınızı supporta ibraz etmeniz gerekmektedir.
    Bu ve buna benzer sorunları maalesef bizlerin forum üzerinden bakma yetkimiz yoktur supporta yazdıysanız lütfen cevabın gelmesini bekleyin hafta sonları yoğunluktan dolayı cevap gecikiyor olabilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.