Haksız / Hatalı İşlem Raporu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve smoonrise tarafından 20 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. smoonrise

smoonrise User

[​IMG]Burada hangi konuda oyuncuları provoke / galyan var ?
    Ben oyuna para vermeden ücret ödemeden oynuyorum bunun sebebi olarakta maddi durumum yada başka bir sebeb değil yönetimsel sorunlar olduığunu belirtiyorum doğru ve adil yönetilmediğini belirtiyorum ve ekliyorum oyun vip pahalı diye daha ucuz olmalı diye bunda provoke edecek ne var . Ben haydi hep beraber oyunu mu bırakalım yazdım yada hepimiz para vermeyelim iflas etsinler mi yazdım yada toplu bir hakaret yada oluşum ile oyuna cevap verelim mi yazdım ki bana uyarıyı gerek gördünüz . Konu paymet biriminin değişimi bende bu konuda yorum yazdım hatta eleştirdim de , kaldıki eleştirim gayet haklı ve sonuna kadar arkasındayım herne sebeb ile olursa olsun TR oyuncusu yurtdışı girişi yapınca dns - vpn - proxy ile euro oluyor ise aynı şekilde TR den girilmeye başlayıncada sistemim algılayıp payment TL olarak değiştirmesi gerekir mantıklı olarak bunu belirttim ve fikriminde arkasındayım.

Oyuna para vermiyor olmamı belirtmemden dolayı ikaz verildi ise bunu birçok kez belirttim , ceza verebilirsininiz bana gayet rahat bir şekilde ama bunuda provoke saymıyor olmanız lazım para vermek kadar para vermiyor olmakta özgür bir seçim ve bunu yazmakta özgür olması lazım . beyenilerin kabul görmesi kadar eleştirilerinde kabul görmesi lazım konuda fikrini yazan bir uye ile aynı fikirde ve oyuna bakış açısında olduğumu belirttim bende para vermiyorum dedim hemde 1 senedir yani uzun zamandır . Kimseyi toplu bir tavıra , davranışa yada başka bir oluşuma davet teşvik etme organize bir haraket ile davranmaya davet yok yazımda tekrar bakın bu uyarı / ikaz herneyse bu konuda haklı bir işlem yapıp yapmadığınızı kontrol edin .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2020
    -ÇOTANAK28_UĞUR- bunu beğendi.
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuna yatırımsal yönde harcama yapıp yapmamanız bizlere yönelik birşey kazandırmamaktadır. Ancak oyuncuları bu yönde teşvik etmeniz yasaktır. Mesaj içeriklerinizde bu yönde herhangi bir işlem olmadığını düşünüyorsanız ve haksız uygulama olduğunu belirtmek isterseniz Lütfen Support Takımımız ile iletişime geçip durumu belirtiniz. Haksız işlem olması durumunda işlemi yapan moderatör hakkında inceleme ve uyarı gibi işlem süreci oluşturulacaktır. Ancak belirmiş olduğunuz durum uyarı notunda belirtildiği gibi ise; herhangi bir moderatör insiyatifi gözetmeksizin cezai işlem uygulanacaktır. Burada direkt olarak hatalı olan işlemlere not düşülmeden cezai işlem uygulayabiliriz. Ancak oyuncular ile sorunlarını çözüp daha iyi vakit geçirmek adına insiyatif kullanmaktayız.
    Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.