Haksız hesaba giriş yasağı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Unstoppableunsx tarafından 19 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2 Hesabım bugün 19 Aralık 2024 ögle saatlerinde darkorbitin sunucu bakımından sonra erişim yaşağı gelmiş . Hesaplara girmeye çalıştığımda hesabınız temelli yasaklanmıştır uyarısı gelmekte.

1) Millet Unity server başlangıcında 2M rsb 30 M CC lazeri yapıpta 3 gün ban yiyor ve eğerki ben bir şey yapıyor isem veya yapmışsam ben neden kalıcı yiyorum. Haksız attığınız banın bir haklılık durumu yok.

2) Eğerki bu atılan haksız banlar açılmaz ise bankadan geri ödeme talebinde bulunup yatırdığım tüm tutarları eksiksiz bir şekilde geri alacağım. Ya hesap Ya ücret ? Karar sizlere kalmış

2. karanfil

karanfil User

Bu platformda haksız banlama bulunmamakta. Bot - Tutucu - Bug - 3. parti vs. ne var ise mutlaka kullanmışsın ki hesapların kapatılmış. Bide örnek olarak yapılan bugdan bahsediyorsun kesin sende yaptırmışsındır :) Ya hesap Ya ücret iki seçenekte burada geçersiz.Haydi Kendine iyi bak :)

3. bro sanane sen bigpointin avukatı mısın ben sana mı soruyorum ?

4. KruelSiege

KruelSiege User

2 tane hesabım var demişsin. DO gibi bir oyunda birden fazla hesabı olan (özellikle aynı sunucuda) hiç kimse masum değildir. 10 senedir aynı hesapla oynuyorum ve eksiklerim var, bir de gidip ikinci bir hesap mı geliştireceğim? Oyuncuların konuna yorum yapması da gayet normal, avukat olmalarına gerek yok. Bu oyuna para ve zaman veriyorlar. Oyun düzenini bozuyorsan gayet de yorum yaparlar. Söyleyeceklerini “bize” söylemek istemiyorsan Bigpoint’e fax falan çekebilirsin : )

terphsikore ve ŞahFD bunu beğendi.
  5. seyfo123

seyfo123 User

bug kullananları banlamıyacaksın gemisini boşaltıp o şekilde acakasınki haritada deli divane gezeceklerki örnek olsunlar bakın bi daha yapan olacakmı

terphsikore bunu beğendi.
  6. bro iyice bos yapmsısın KruelSiege ben yetkili olacak kisilerden cevap bekliyorum senden değil. Adamın parası vardır smurfte kasıyordur kardeşim belki çift monitör oynuyor olamaz mı ? Ben hile yaptım diye bir terim kullanmadım. Konudaki yorumumu iyice oku algıla ve yorum yaz sana tavsiyem :))

7. KruelSiege

KruelSiege User

Aynen moruck yhaaa bosh yapmışım Foruma konu açıyorsan herkes yorum yapabilir. Sakin ol hesaplarının patlamasının sinirini burdan çıkarmaya çalışma Counter strike sanki bu oyun da smurf hesap kasacakmış… Ainen moruckk yha

Kedicik73 bunu beğendi.
  8. bir kere o kadar mermiye 10 milyardan fazla para vermen gerek mantık dışı hile kulanmışsın gerekli açıklamaları support sana yapacaktır tahminim

9. LUTADOR

LUTADOR User

dark orbit adaleti sağlamış devamını bekliyoruz

[J0keR]BoX[FrIqheR][ bunu beğendi.
  10. Diyor ki hadi ben banı hak ettim ama 3 günlük banı hak ettim. Kendini “neden 3 günlük ban değil de temelli yasaklandım?” sorusu ile savunman bile her şeyi ortaya koyuyor.

gerçekten haksız ban ise de kendini savunmak için yanlış yol seçmişsin.

11. ar damarı patlamış.

12. Grevious

Grevious User

Hahsah adama bak şaka gibi hem suçlu hem ar damarı çatlamış.. kardeşim bug yaptım ama neden 3 gün banlamadınız süresiz ban attınız diyor bide ya paramı iade edin ya da hesabı açın diye tehdit etmiş neymiş bankadan harcama itirazı oluşturacakmış :D :D :D

13. Daha beter olun hile kullanmayın sizden her şeyi hak ediyorsunuz elimden gelse dava bile açarım hile kullananlara oyunu haksızca bozanlara

terphsikore bunu beğendi.
  14. smoonrise

smoonrise User

Buradaki tek sorun Merkez yada Yönetim dite tabir edilen yer , az illegale 3 gün çok illegale komple ban gibi bir uygulama yapılırsa gelinecek nokta bu olur , belli ki uzun zamandır KAZANÇ odaklı düşünüyor ve 7-8 yıldır illegale kalıcı ban vermiyor oyun Yönetim bile bu kadar pervasız davranıyorsa illegal oyuncu topluluğu neden buna uymasın ? gayet tabi olabildiğince sömürecekler chatte hesap satacak bug tarif edecek v.s v.s kızmayın bu arkadaşa buna müsade ediliyor izin veriliyor oda sınırları belli olmayan bu imkanlar denizinde olabildiğince sömürmeye avantaj elde etmeye çalışıyor ve biliyor ki buna PARA kaybetme korkusu neden oluyor ...