Haksız kazanç yapan oyuncular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM__KoMuTaN[61] tarafından 16 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hocam ayıptır söylemesi nerdeyse 1 yıl olacak 1 yıl ben şuan bot kullanan biri olsam diyelim zaten kasacağımı itinayla kastım ve haksız kazancın dibine vurdum şimdi botu bıraksam bir tarama gerçekleşicek olsa ben banlanmasam bunlar yanıma kalacak ve geçen her süre o haksız kazanç elde eden insanların lehine olmaktadır sözüm asla türk görevlilere değil onların yapacağı bir şey yok biliyoruz fakat net bir cevap istiyoruz artık haksız kazanç elde edenler ne zaman cezalandırılacak neyi bekliyorlar sıkıntı nedir çok mu zor tespit etmek botçuları gidin bir fake hesap açıp x-8 haritalarına çıkın en aşağı 30 tane gemiyi banlatacak tonla delil bulursunuz bu kadar zor olan nedir açıkçası merkez adına neyi bekliyorlar neden hiç bir şey yapmıyorlar ?

2. boşa klavyeni yorma kendi keyifleri esince tarama yapıyolar keyifleri esince banlamaları yapıyorlar sorsan merkez ekip ilgileniyor onla derler ama merkez ekibinde taktığı yok yıldan yıla yaparlar anca banlamaları.

3. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında bizlerin veya adminlerin bir ceza verme yetkisi yoktur. Malesef sistem tarafından tespit edilip cezalandırılmaktadır.
    Siz içinizi ferah tutun haksız kazanç elde edenler ettikleri kazançları kaybedecektir.

İyi forumlar

4. Mr.User

Mr.User User

Geç gelen adalet adalet değildir...

Googlede arama sonucu:

Yaklaşık 6.270.000 sonuç bulundu (0,40 saniye)

Demek oluyor ki biz Türkler bu konuda deneyimliyiz.

Darkorbitte bunlar dayanır ben parayı götürim dercesine muhasebe departmanında katlayıcı indirim ve Vİp den gelen paracıkları sayıyor...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.