Öneri Haksız Kazanca Son Verecek Sistem - ANTİBOT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PЯİMΣ•THΣ•LΣGΣND tarafından 23 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu öneriyi için ne düşünüyorsunuz ?

1. Beğendim.

oy sayısı 10
    41,7%
  2. Beğenmedim.

oy sayısı 14
    58,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Oyunda malesef haritalar botlarla veya makrocular diye tabir ettiğimiz aynı rota üzerinde dönüp duran gemilerle dolu.Bu gemilerin pilotları yan gelip yatarken pet'lerinin topladıkları ile haksız kazanç elde ediyorlar.

Bigpoint buna çözüm üretmek zorundadır. Bu konuda sonuç ne olursa olsun keskin bir karar ve sağlam bir duruş gösterilmelidir.

Çözüm 1. aşama ;

P.E.T. 10 Otomatik Toplayıcı Modülünden avantaj kutularını toplama özelliği kaldırılmalıdır.
    Pet'leri elemiş olduk.

Bu sefer gemi ile toplarlar ! ;

Bunun da çözümü ikinci aşamada.

Çözüm 2. aşama ;

Bonus kutulara bir çok yerde karşımıza çıkan "Ben Robot Değilim" (Captcha) özelliğine benzer bir sistem getirilmelidir.

Bu sistem nedir ve nasıl çalışır ?

- Avantaj kutularına tıklandığında otomatikmen toplanmasını engelleyen ve toplayan kişinin bilgisayar başında olup olmadığını sorgulayan bir sistemdir.
    - Avantaj kutusuna tıklandığında ufak bir pencere açılır.Bu pencerede 3 farklı sembol vardır.Bu sembollerden yalnızca biri doğru kabul edilen semboldür ve tıklandığında kutu içeriğini almanızı sağlar.

- Yanlış sembole tıklanır ise pencere kapanır ve kutu toplanmaz.Tekrar tıklandığında yine sembol penceresi açılır.

- Bu sembollerin yerleri ve doğru kabul edilen sembol her kutuya tıklandığında farklı sıralamalar ile gelir.Her seferinde farklı sıralama ve farklı semboller.Bu şekilde makro engellenir.Tekrar eden hareketler işe yaramaz.

Bu uygulamalar ile bu haksız kazancın sonunun geleceğini düşünüyorum.Belki toplama sistemi biraz yavaşlatıldı gibi ama sadece 1 tık fazla yapacaksınız.Bileğinizin hakkıyla kazanacaksınız.

Eğer Darkorbit ciddi anlamda bu olayın sonunu getirmek istiyorsa bu çözüme kulak vermesini isterim.

Sizde bu öneriyi beğendiyseniz destek olmak için yukarıdaki ankette "Beğendim" oyunu kullanabilirsiniz.

Son düzenlenen: 23 Mart 2017
    MuratHancı ve My_BeşiktAŞKıMM bunu beğendi.
  2. Sampson

Sampson User

işlerine gelmez güzel ama yapmazlar botçular dışında oynayan 10 15 kişi vardır heralde katlayıcı vip filan çekiyolar o yüzden sanmıyorum geliceğini

3. güzel bi fikir ama gelecegini sanmam işlerine gelmez bence bu sistem

4. kaos*06

kaos*06 User

1.ci seçenek oto yağma modülünün belli bir kesintiyle satışı.bu olabilir fakat normal şekilde toplayanlarda var ve onlarıda düşünmek lazım ayrıca satış olsa bile kesinti söz konusu olmamalıdır aksine daha yüksek miktara satılmalıdır..
    diğer secenek captcha kodu uygulama metodur buda zamanında dark orbitte uygulanan ve işe yaramayan bir sistemdir..şöyleki bu kodları otomatik algılayan ve cevaplayan ayrı bir yazılım kullanılmaktadır..
    hadi kutu toplamaya bir çözüm bulundu diyelim ya yaratık kestirenler ne olacak..yeminle söylüyorum tam 2 saattir x8 haritasında kendi şirketimden olan gemileri yaratık kestirtmemek için kovalıyor hangara yada en yakın portala kaçırıyorum..ama ne fayda biri gidiyor diğeri geliyor..ben zaten bu botlarla dark orbitin birşekilde bağlantısının olduğuna hep düşünmüşümdür..kısacası bu işi dark orbit bitirmek istemiyor..eğer istese anında bitirir aksini ben kabul etmiyorum..

5. evet aynı dertten bizdede var ben int 8 oynuyorum 3 7 haritasında 2 gemi 24 saat kristollon ve kristallin kestiriyo ve bu yetkililer bunların kasmasından hiç birşey farketmiyolarmı normal oynayan bi oyuncunun kasılmasıyla bi kıyaslama yapılsın baklım herşey cıkıyo piyasaya ama adalet yok

6. ÇORBACI

ÇORBACI User

kutu toplayanlar genelde vip ve katlayıcı alıyorlar buda ayda 25-30 lira para yatırıyorlar demek darkorbit asla bu tür bir yenilik yapmaz ne kadar kutu toplanırsa o kadar para kazanır darkorbit.

£ƒSÂÑ£*ÃÞÃÇÌ.® bunu beğendi.
  7. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Ben Cubikon keserken sağda solda kutu toplasın diye bırakıyorum ve bunun için aldım bu modülu. Botçuların suçu yüzünden ben neden kesintiyle satıyım? Kesinti olmamalı..

8. Anket eklersen daha iyi olur konu iyi beğendim modülün satılmasına ne gerek var bu sadece avantaj kutusumu topluyor çöpte topluyor sonuçta ben şahsen satmazdım
    Ben rabot değilim özelliği de kesinlikle gelmeli..

9. Konu güncellendi.Modül satma kısmı düzenlendi.

Oyuncuların büyük bir bölümü haksız kazanç elde ediyorken bunun çözümü için fedakarlık yapmalıyız.Hem bu bir öneri kesinleşmiş bir şey değil , kesintili satış kısmı düzenlendi.

Düzenleme kısmında anket ekleme seçeneğini bulamadım malesef.

10. Yetkililerden rica et..

11. Merhaba ,

Burayı incelerseniz nasıl anket ekleyebileceğini öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Çözüm 1.Aşama
    "P.E.T. 10 Otomatik Toplayıcı Modülünden avantaj kutularını toplama özelliği kaldırılmalıdır."
    bu önerinizin dikkate alınacağını sanmıyorum şayet böyle bir durum söz konusu olursa yalnızca avantaj kutularını toplayabilmek açısından kullanıcılar petlerini geliştirmeyecektir.
    (ben şahsen öyle yapardım)
    Çözüm 2.Aşama
    "Bonus kutulara bir çok yerde karşımıza çıkan "Ben Robot Değilim" özelliğine benzer bir sistem getirilmelidir."
    böyle bir özellik getirilmesi oyun performansını oldukça düşürecektir, ağırlaşmaya ve kasmalara sebep olacaktır.
    ayrıca avantaj kutularını toplamak yeni başlayan kullanıcılar için oldukça önem taşımaktadır her 5-10 kutuda "ben robot değilim" iletisi yeni başlayan oyuncuların oyundan uzaklaşmasına sebep olacaktır
    "unutulmamalı ki yeni başlayan ve tek başına kasılmaya çalışan kullanıcıların cephane alabilmelerini sağlayan kredi ve uri kasması oldukça güç."

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Mart 2017
    £ƒSÂÑ£*ÃÞÃÇÌ.® bunu beğendi.
  13. 1.Palladium için yine toplama yönünde geliştirme yapılabilir.Bu modül tamamen kaldırılabilir.

2.Bu bahsettiğiniz şeyin oluşmasının benim verdiğim örnek ile alakası yok.Sanırım resme dikkat etmediniz.Hiç bir kasmaya sebep olmaz çünkü oyunun içinde olan bir sistem , dışarıdan bir sayfa açılmıyor veya yüklenmiyor o sırada.Zaten oyunun içindeki bir sistem olacak ve sadece kutulara tıklandığında rastgele semboller çıkacak.Tıpkı kutuların rastgele ödül vermesi gibi.Ayrıca çok kolay bir sistem her oyuncu kolayca ve hızlıca toplayabilir.Şöyle düşünün kutuya tıklıyorsunuz ve topla yazısı geliyor ona tıklıyorsunuz ve topluyorsunuz gibi ama sadece şifreli hali.Oyundan uzaklaşmak için bu sistemde bir sebep göremiyorum.
    Oyundan uzaklaştıran bir çok şey zaten mevcut.Botlarda onlardan birisi.Böyle bir sistem gelse pvp haritalarının halini düşünemiyorum.

Yeni başlayanlar için kutulardan başka problemler var.10 yıllık bir oyuna sıfırdan ve sıfır bilgi ile başlamanın ne tür zorluklara neden olduğunu bilmek zor değil.

Önemli olan yattığı yerden kazanç sağlayanların önüne geçebilmek.

Herkes emeğinin karşılığını almalı.Herkes pet'i salsın , tüm gün haritayı turlasın olmaz.Üstelik rütbeliler bile bunu yapabiliyor.Çünkü ceza almıyorlar.Onca emeği hiçe sayacak bir hareket bota bırakmak ama biliyorlar ceza almayacaklarını.Bu durdurulmalı.

Son düzenlenen: 24 Mart 2017
  14. oyunda zaten kutulardaki urilerin kaldırılıp onun yerine npclerden çıkan uri miktarı artırılacağı söylendi. güncel konuları takip edelim lütfen.

org2BordoGüç ve *FastMonster* bunu beğendi.
  15. Onun yerine bonus kutularını kaldırında kimse işkence çekmesin kimse, Captcha sistemi nedir ya?
    bence kutu botçularının çözümü hastalık gibi kamuflajında 15 dk olması
    malesef şuanlık -1

16. Kesinlikle bonus kutular kalkmalı ve görev-yaratık ödülleri arttırılmalı.

17. Şifre sistemi daha önce vardı ama işe yaramadı diye hatırlıyorum.

org2BordoGüç bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.