Haksız Pushing

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Melik•Bey tarafından 29 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugün oyunu güzel bir şekilde oynuyordum sonra düşman klan oyuncusu geldi savaştık onunla 1 kestim 2 kestim işin doğrusu o da kestiriyordu gemisini.

Sana daha az ödül verecek diyene kadar kestim ondan sonra da 2-3 kere daha kestim daha da kesmeye çalışmadım.Ancak bu sefer o azdı.Sürekli gelip bana saldırıyordu.Bende ya buz roketi atıp kaçıyordum ya da yeşil lazer atıp kaçıyordum ama bu sefer o arkadaş kendini patlattırmaya başladı.Ya gidip yaratıklara patlattırıyordu ya da mızrağa alıp üstüne mayın döşetip patlatıyordu.

En sonunda hiç ödül vermemeye başladı 2-3 kere böyle olduktan sonra hemen supporta mail yazıp olan biteni anlattım.

Bu arkadaşta muhtemelen beni şikayet edip hesabımı banlattırmaya çalışmıştır.Ne olacağını göreceğiz.

Sormak istediklerim

Ben supporta yazıp durumu anlattığım halde haksız ban yer miyim ?
    Daha önce böyle bir tecrübeniz oldu mu böyle olduğunda ne yaptınız ?
    Ne yapabilirim ?

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Destek birimi yaptığı incelemeler sonucunda kesinlikle bir haksız ban almazsınız. Bu konuda destek birimi size daha detaylı bir açıklama yapacaktır. Siz oyun kurallarına aykırı bir şey yapmadıysanız içiniz rahat olsun herhangi bir ceza almazsınız.

İyi forumlar.

3. Support ekibinin ne kadar iyi çalıştığını göreceğiz. Durumunuzu burada belirtin ilerleyen zamanlarda lütfen.

4. Aynen öyle haksız yere benim geminide banlattılar 1 ay sonra açıldı ama yineden bişey aramadı puşhing oyunda kaldırırsan çok iyi olur adamlar peşine vererek banlatmak için yapıyor seni...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.