Haksız sınırsız banned?!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve darkçı tarafından 22 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. darkçı

darkçı User

Güya ban yememin sebebi hesap satışmış kabul bi kez yaptım banladılar ama bu kez yapmadan banladırlar hemde sınırsız! Supporta yazdım satış yaptıgıma dair kanıt gösterin diye adamlar bana ne yazdı biliyomusuz kuralların url sini yolladılar bidaha yolladım supporta ticket beni banladınız ama kanıt gösteremiyosunuz dedim adamlar cevap vermiyor kanıt gösteremiyorlar ne yapmalıyım dava açarsam kazanırmıyım çünkü kanıtları yok yardım lütfen...

2. SİSTEM

SİSTEM User

Bende eski bir görevli olarak söyleyebilirim ki emin olun kimse kimseyi sebebsiz banlamaz chat konuşmalarında yada pilot profilinizde paylaşmış olabilirsiniz bir kez daha mesaj çekin emin olun sebebini yazacaklardır.

Davalar uzun sürer eğerki giş kurallarına aykırı davrandıysanız hiç bir hak iddaa edemezsiniz.

3. fulcanelli

fulcanelli User

mahkeme onların kanıtlarının ibrazı dışında seenin masumiyetini kanıtlamanı bekler ve avukat parası türkiyede bilişim davalarına bakarsak zor boşuna daha doğrusu. Bide bana kalırsa biri tarafından hakkında kanıtlı bi şekilde suçlama yapılmış.
    geçmiş olsun.

4. تأثير

تأثير User

Zor diyenlere bakma örnekleri var bir çok dava sonuçlanmıştır. Eğer gerçekten haksız bir durum söz konusu ise davacı olabilirsin.

5. durum çok zor.. Kanıt olmadan kapatmazlar bir internet sitesinde vs yazmış olabilirsin yada chatte yazmışsındır ss alıp supporta atmışlardır. Mahkeme kısmına gelirsek. Onların kanıtlaması kadar senin de yapmadığını ispatlaman gerek. Onlar kanıtlayamazsa yani bir delil vermediyseniz bu sizin haklı olduğuunuza karar vermesine bir nebze de olsun katkı sağlar. Ama sadece bununla bitmiyor tabiki...

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Denildiği gibi support elinde olmadan hesap kapatmaz.Eğer kazanacağınıza inanıyorsanız dava açabilirsiniz.Ama unutmayın ki kaybetme ihtimalinizde var.

İyi forumlar

7. darkçı

darkçı User

Peki ben biraz daha ısrar edecem kanıt göstermeleri için ama ben kendimi nasıl masum gösterebilirim?

8. (Patiq)

(Patiq) User

haksız yere banlandıysan kardesım bıgpoınte ozel msj gonder sıtesınden supporta gonderme bole cevap alman doğal asıl almanyaya ulasman lazım senın

9. dikduran1

dikduran1 User

Yapmadığını ispatlamak diye bir kavram mı var???
    şuan oyun oynayan binlerce kişi bu formata giriyor zaten :p
    kimse hesap satışı yapmıyor ama kanıtlamak zorunda değil...
    suç ispata dayalı olmalıdır, aksi halde suçsuzluk bakidir...
    yani suçlayan tarafın ispatlaması lazım...

10. darkçı

darkçı User

Bak şimdi durum şoyle bu adamlar beni hesap satışı yapmadıgım halde banlıyor ve emailden yolladığım cevaplara cevap vermiyolar bende darkorbitin supportundan yazmak zorunda kalıyorum 2 kere kanıt istedim ilkinde kuralların url sini attılar bu yasak şu yaasak gibi ben itiraaz ediyorum yapmadıgıma dair 2.de ise saçma sapan bişey dediler bidaha yazdım bakalım cevap ne olacak ondada kanıt gösteremezlerse ben haklı oluyorum değil mi?

11. Merhaba ,

Forum üzerinde bu tür konularda bir işlem yapamıyoruz. Haksız yada haklı bir işlem yapılmış ise forum üzerinden yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Support ile iletişim kurarak çözüme kavuşturmaya çalışabilir yada yasal haklarınızı kullanabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.