HAKSIZ VE HATALI BAN-SUPPORT CEVAP VERMİYOR

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve haksizvehataliban tarafından 22 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ticket#00075582 numaralı ticket ve daha önce açtığım ticketlerda belirttiğim gibi yapılan banlama işlemi tamamen yanlış. galaxy gates bugu nedir haberim bile yok? Nasıl yapılır avantajı nedir hiçbir şekilde bilmiyorum. Oyuna her ay binlerce TL yatıran biri olarak hesabımın tekrardan incelenmesini istiyorum. Daha önce hiç ban yememiş, bug kullanmamış biri olarak süresiz hesap yasaklamak nedir?

Bug kullanan varsa banlayın, benim bu bugun ne olduğu hakkında en ufak bir fikrim bile yok. Tekrardan incelenmesini talep ediyorum insanların emekleri bu kadar çabuk çöpe atılmamalı.

GECONA99 bunu beğendi.
  2. GECONA99

GECONA99 User

Babamın 14 yıllık Binlerce TL para harcadığı ve sürekli kullandığı FUTABE hesabı da süresiz kapatılmış.Asla ne Bot kullanılmış nede BUG denen şey yok.Daha doğrusu 56 yaşında Babamda BUG denen şeyi zaten bilmez.Tek oynadığı oyunu elinden hiçbir sebep sunmadan almışlar.Bu nasıl adalet;Yıllardır neredeyse hergün oyuna girer.Yanlız 15-20 gün kadar önce Ana sayfaya giriliyor ama BAŞLA ile haritalara geçilemiyordu.Forumda bu sorun nasıl giderilir diye araştırırken Ana Sayfada iken DELETE-ESC Tuşuna basın düzelir demişlerdi.Öyle yapınca düzelmişti ama düzeldikten sonra 10gün kadar oynamıştı.Bununla ilgili bir sorun olabilir mi

3. GECONA99

GECONA99 User

Başkaca hiçbir şey aklımıza gelmiyor.

4. _SOLTO_

_SOLTO_ User

1.oyuna yeni serverden giriş yap.
    2. oyun ana sayfanda sol üstte sunucu seçimi var oraya tıkla veee
    hangi serverde oynuyorsan o serveri işaratlke tıkla.o şekilde dene!

5. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

kapandı ise şu sebebdir sen babanın hesabıyla burda konuş tu isen hesap paylaşımı yasak kim olursa olsun bundan daha beter pislik işler dönüyor işte bunların gücü bu kadar hile kullanmayanları doğru konuşsanda ufak kural da banlarlar sportta yaz bakalım yılbaşında belki açarlar neden banlandığını mailde yazıyordur eğer mail yokssa başka spotrlara yaz ulaşabildiğin daha üst yetkili birini bulursan

6. civancan

civancan User

merhabalar bot kullanıma ayrıca şu tutucu kullanımına uyuz oluyorum. ctrl esc veya delete olayını bende oyuna giremeyince denedim girdim. bizde böyle bir sorun yok . bence ondan ban yememişsindir. konu başkadır.

7. Arkadaşlar en son kapıyı banlamadan 13 gün önce yapmışım :) Bugtan haberim bile yoktu, bugüne kadar ne tutucu kullandım nede bug yaptım. Hesaba girince şok oldum zaten bugüne kadar hiç banda yememiştim. Neden ban yediğime dair ne mail gelmiş nede support destek veriyor. Koskoca serverda 10 kişi banlanmış biride benim ne hikmetse, dediğim gibi her ay binlerce TL yatırıyorum işlem kayıtlarından da bakılabilir; bunu ben para yatırıyorum beni banlayamazsınız tarzı ukelalık olsun diye demiyorum, boş bir bug için riske girmem zaten gemim odyessus lazerlerine kadar fulldü. Bu arada bug'un ne avantaj getirdiğini hala bilmiyorum, ban yiyince ufak araştırmayla solaris gemisiyle yaptıklarını öğrendim bu bugu. Ne hikmetse ben en son solaris gemisini 1.5 yıl önce kullandım :)

Açıkçası ben bu işlemin artniyetli olduğunu düşünüyorum, TR 3'de tanıdık vasıtasıyla eternal bugu yapsalar bile banlanmayan arkadaşlar olduğunu duymuştum zaten. Merakla bekliyoruz support cevabını tek diyeceğim şey hak denen bir şey var bide sınırsız banlamışlar :)

8. Bu arada kesinlikle hesap paylaşımıda yok, tek aklıma gelen MacOS cihazımda darkorbit oynayabilmek için flash destekleyen client kullanıyordum oda ara sıra diğer türlü hep windows cihazımdaydım zaten aklım hala almıyor.

9. GECONA99

GECONA99 User

Kardeş;Oyun ana sayfasına girmemize izin vermiyor ki.İsim parola yazınca ana sayfa açılmadan hesabın kapatılmıştır diyor.

10. GECONA99

GECONA99 User

Ben uzun zamandır oynamıyorum.Babamın hesabı kapatılınca Babamın hesabından support'a giremediğimiz için benim hesaptan destek istedik sadece

11. _SOLTO_

_SOLTO_ User

geçmiş olsun ozaman:((
    demekki oyunu bırakma zamanı gelmiş:))şahsen başıma gelse sıfırdan yeniden başlamak gibi bi hataya düşmem.zaten kanaatimce unityden başlansın diye yapıyorda olabilirler