Haksız yere ban almamızı kim önlüyecek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba, allah aşkına şu sohbette hatam nerede ban niye alıyorum. Canınız mı sıkılıyor sebepsiz yere ban atıyorsunuz birde sizler bizim huzurumuzu sağlamak için görev almış arkadaşlarsınız. Huzur sağlayan mı bozan mı anlamadım. Buyrun bakın

2. Merhaba ,

Hangi sunucuda oynuyorsunuz ?

İyi forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ ve -By_CesuR- bunu beğendi.
  3. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

int13 yani avrupabatı global avrupa 6 sunucusunda oynuyorum.

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yabancı serverda oynasanızda chat kuralları gereğince Türkçe dışında bir dil kullanmak yasaktır.(özelden ve grup yazışmaları hariç)

İyi Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  5. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

İlgin için teşekkürler Gökmen arkadaşım ama böyle saçma birşey mi olur arkadaşım, karşımdaki yabancı bir arkadaş dolayısı ile dilimi bilmiyor. Nasıl anlaşmamızı bekliyorlar. Bu arada yanlış anlamayın sadece fikrimi söylüyorum.

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Chat kurallarına buradan ulaşabilirsiniz. Eğer ki haksız yere ban aldığınızı düşünüyorsanız lütfen supportla iletişime geçiniz.

İyi Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ ve -By_CesuR- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.