haksız yere ban yedim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Düzenbaz tarafından 11 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Düzenbaz

Düzenbaz User

haksız yere ban yedim olay şu şekilde oldu baskına gittim baktım adamın biri bot kullanıyor cm dediki biri b.t kullanıyor oda beni 1 hafta banladı sonra supporta mesaj attım banım açılsın diye bana dediler ki haklı olarak ban yemişim bot kullananlar ban yemiyor onları şikayet edenler ban yiyor hani nerde adalet!!

2. Merhaba ,

Chat üzerinde o şekilde yazmanızın bir etkisi yok maalesef. Ancak bildirmek istiyorsanız video çekip support'a kanıt olarak yollamanız gerekiyor.

İyi forumlar.

3. Düzenbaz

Düzenbaz User

benim anlamadığım şey ben niye chat banı yiyorum hadi yedim desteğe yazıyorum bana diyorlar ki haklı olarak ban yedin sanki ben bot kullanıyorum

4. Birisini bot kullanıyor vb. demek yasak diye biliyorum o yüzden ban almış olabilirsin.

5. Merhaba ,

Dediğim gibi chat üzerinde birisini bot v.b. şey kullanıyor demek kurallar gereği yasak. Neden yasak derseniz hem chat üzerinden işlem yapılamıyor hem de bazı oyuncular kasıtlı olarak birilerini bu şekilde şikayet edebiliyor.

İyi forumlar.

6. oda bişeymi kardeşim adamı kestim.hangara gazoz göndereyiimi dedim 7 gün ban verdi.asıl haksız ban bu.dedim kendi kendime ''cm kıskandı herhalde ona gazoz ısmarlamıyom diye 7 gün ban attı''.güldüm sonra hemde kızdım.hiç uğraşmadım suportla filan.kafamı dinledim iyi oldu. adamlar mesaj atıyo niye cevap vermiyon diye.bu oyunun cılkı çıktığının resmidir bunlar.intihar ediyolar herhalde.var bi amaçları ama hadi hayırlısı.selametlen.

Son düzenlenen: 12 Şubat 2016
  7. Düzenbaz

Düzenbaz User

tamam modum anladım teşşekür ederim.

Son düzenlenen: 12 Şubat 2016
  8. bot kullananlar ban yemiyor onları şikayet edenler ban yiyor.
    support böyle bişey asla söylemez..kanımca size söylenen bot kullandığı varsayımıyla oyunculara iftira edemezsiniz ve bunun yeri chat değildir demiştir..kullandığı tam kanıtlanmamışsa söyledikleriniz iftiradan öte gitmez..

9. Düzenbaz

Düzenbaz User

kardeşim ben zaten supprot bana (bot kullananlar ban yemiyor onları şikayet edenler ban yiyor !!) bunu dedi demiyorum ki benim yorumum bu kaldı ki ben yine iftira atayım,tam video ya alacaktım baktım chat ban yemiş bende sinirlendim video ya almadım ne halleri varsa görsünler dedim.adamalar 24 saat nasıl kutu topluyorlar bana açıklar mısın bu adamlar uyumuyorlar değilmi

10. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Bir oyuncuyu,klanı chat veya forum üzerinden hile kullanmakla suçlarsanız ceza alırsınız.

Elinizde kanıt olmadan her hangi bir oyuncuyu suçlamak hakkınız değildir.

Eğer elinizde kanıt var ise support ile iletişime geçin.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

***DEHA*** bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.