Bug / Oyun hatasi Haksız yere - ŞEREF!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ tarafından 11 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir gemiyi kesmek için savaş açtım sırf eksi şeref gitmesin diye. Sorun filan olur diye portal dan atladım etiketi de kırmızı oldu sonra imha ettim (hak ediyordu) - şeref gitti. Şimdi o kişide o sıra klanından çıktıysa olmuş diyeceğim O ZAMAN ANINDA ETİKETİ KALKSIN. Ha öyle değilse doğrudan haksız yere bu - şerefi yedim! Resmen kız arkadaşım bile yanımda net bir şekilde kırmızı etiketi gördü. O kişi o sıra klandan çıktı ama oyun ekranında güncellenme olmadı yani o portal dan atlamadı ya da çıkış yapmadı. Eğer böyleyse kırmızı etiketi olanları kesmek bile nadirde de olsa - şerefe dönüşüyor demek. Örneğin klandan çıkıyor adam ama haritadan atlamıyor ve çıkışta yapmıyor o önceki klanına savaş açmış olan klanlar da ki gemiler kırmızı etiketi görüp kesiyor ama o etiket görselde klan etiket oyunun HATASI, EKSİĞİ! Tekrar ediyorum böyle değilse zaten çok daha haklıyım... RESMEN KIRMIZI ETİKETLİ GEMİYİ KESİP 1 MİLYON EKSİ ŞEREF YEDİM İÇİME ÖYLE BİR OTURDU Kİ! 1 hafta girmem artık spota yazdım burada da sizler ile paylaşmak istedim.

UFAK BİR DÜZELTME BU KONUYU AÇTIKTAN HEMEN SONRA TEKRAR OYUNDA BU GEMİYİ GÖRDÜM KLANDAN ÇIKMAMIŞ ZATEN... DÜŞÜNÜN ARTIK... KIRMIZI ETİKET GELİYOR... KIP KIRMIZI... NET! KESİYORSUNUZ BUM - ŞEREF! Yardım bölümünün o klana savaş açtığım süreyle imha ettiğim süreye bakması yeterli sadece.

Son düzenlenen: 11 Mart 2018
  2. *******

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Mart 2018
  3. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Uslubunuza dikkat ediniz. Kırmızı yakmak bu oyunun bir gerçeğidir.

Mesajınızı sildim saygılı olunuz.

iyi forumlar.

4. Bana dediniz sandım :) Yazdıklarımı geri okudum modum :) Ben biraz sert konuşmuşum ama ben yönetime karşı sitem ediyorum yoksa kimseye kastım yok. Ek olarak şunu da belirteyim kırmızı yakma nedenim haritada 4 tane cubi varken gelip benim sıktığıma sıkması gitsin diye uyarıyorum gitmiyor. Cubi ortak değil mi ?! Elbette ortak yanımda aegis ile durup kalkan basarsa ya da kendisi de güçlüyse, cubiye vurduğu kadar uri ve parayı hak ederek alıyorsa eyvallah ki bu şartlar olmasına rağmen biz büyük gemiler arasında yinede savaş çıkıyor. Ama düşünün cubiyi boş bulmak için uyumuyor sunuz ya da hayal kuruyorsunuz sonra boş bulmuşsunuz kesiyorsunuz geliyor bir tane flaxlı gemi iki gıdım vuruyor sistem ona vurduğundan fazlası gibi bir ödül veriyor adam 2k vuruyor cubi kesiliyor bi bakıyorum 1024 uri değil 900, 850, 800 gelmiş neden payıma ortak oluyorsun. Git tek başına kes kesebiliyor san değil mi ? Sonra sıkınca ne kadar kötü insansın. Ben yinede bir çok kişiye yardım ediyorum. Gelsin ona bos tallon keseyim ama cubiyi bizler boş bulmak için can atıyoruz. X3 sab çekiyoruz aman rakip düşman gelir diye konfimizi kontrol etmeler filan... Adam flaxlı gemiyle geliyor birde cubi patlamadan önce üzerine gemisini koyup hammaddeyi alıyor bizim ham madde deye ihtiyacımız yok ama hedef cpu sunu açık bırakmışım xemonit bitmiş cubiden destekle 160 x geliyor 1 ısh demek. Adamı uyarıyorum gitmiyor kırmızı yaktım kestim eksi 1 milyon şeref dünde yanlışlıkla arkadaşın petini kesmiştim. Oyunu bilen bilir rütbenin bizlere kattığı şey çok değerli o şeref kolay yapılmıyor içime öyle oturdu ki o kestiğim kişi bir şey kaybetmedi zaten hemen port ta doğdu. Gözlerim doldu şuan var ya. Korkudan giremiyorum yanlışlıkla pet filan keserim diye.

Ben sorunun düzelmesi için yardıma ilettim durumu zaten. Burada yazma nedenim millet rütbe düşmesin diye, birde başkası yaşamış mı diye öğrenmek amacıyla.

İki tane 16.seviye irisim patladı bir tanesi 1 hafta önceysi benim hatamdı büyük ihtimal. Ama bu gün patlayan da şüpheliyim hiç garezim yok mesela yardımı rahatsız bile etmem. Ama bu şeref var ya boğazıma düğümlendi.

Son düzenlenen: 11 Mart 2018
  5. lago_rosso

lago_rosso User

sana dememiş senden sonra mesaj yazan kişiye demiş.ayrıca eksi 1 milyon şp.sen kaç defa kestin bu adamı böyle. benden sana tavsiye.son yediğin - şp den sonra 24 saat geçmeden sakın kendi şirketini kesme.24 saat geçince şp olayı tekrar sıfırlanacak ve o adamı tekrar kessen bile -100 şp alacaksın.tabi sonraki kesimlerin katlayarak gidecek.yani anlıycan son yediğin eksinin üzerinden tam 24 saat geçmesi gerekir.aksi takdirde katlayarak eksi devam eder.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.