Haksızlık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Şekil§iniz_Ya[AAŞ™] tarafından 1 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chatten egoist bir admin tarafından rahatsız edildiğim süre zarfında üslubunu düzelt dediğim için 30 gün moderatör taklidi diye ban aldım. supporta yazdım ancak hafta sonu diye 3 gün oldu ban duruyor 1 tane kendini bilmez egoist yüzünden gidip 3 gün chatim kapalı kalıyorsa yönetiminiz bunu telafi etmeli. sen kimsin ki hayırdır diye chate giriyorsun arkadaşım ? sokak ağzını git mahalle arkadaşlarına yap. Görev aldığın yerde herkes nasıl konuşuyorsa kuralalra uyuyorsa sende uyacaksın. Ben nasıl ki sana Hayırdır bozkurt ? diye girmiyorsam chate sen kimsin lan der gibi yazma bana terbiyesizlik yapılacak yer dğeil burası oyun oynayıp eğlenilecek yer. Bunu buraya yazma sebebim 3 gündür bekletilmem ve üstün körü geçilmemesi için artemise facebooktan kişisel hesabınada attım ss i ve konuyu ama bakmadı.

Spinaci bunu beğendi.
  2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Support şikayetiniz üzerine gerekeni yapacaktır.

Fakat artemis kişisel sosyal medya hesabına attığınız mesaja bakmak ve işlem yapmak gibi bir görevi yok.

Chat görevlisinin bir hatası vs varsa zaten gerekli uyarılar yapılacaktır.

İyi forumlar

ASİKURT[AZAD] bunu beğendi.
  3. işte budur bu şekilde ayrım gayrım yapmayıp adam tutmazsanız bu oyun eski günlerine döner ThyPhon;)

Spinaci bunu beğendi.
  4. Support gerekli işlemi yapacakta o insanın haksızlığı yüzünden neden benim chatim 4 gün kapalı kalıyor ? bunun benim açımdan tazminatı ne olacak yazıktır ayıptır ya

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.