Hala Cevap Gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SWAT123 tarafından 16 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SWAT123

SWAT123 User

yaklaşık 3 gün önce gemimin banlandığı için tr1 de bugta kaldığını ve diğer sunuculara giremediğimi buraya yazmıştım. Buraya yazan moderatör arkadaş supporta yaz demişti yazdım hala cevap gelecek. Bu mudur yani sizin ilgilenme tavrınız. 3 sene öncede aynıydınız hala aynısınız anca otomatik cevap geliyor supporttan :) böyle devam edin teşekkürler :)

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şunu söylemek istiyorum oyunda supporta bildirilen mesaj sayısına ve ilk gönderimlerden başlanara cevap verilmektedir yani 300 kişi mesaj çekmişse sizde o 301 olarak sıraya giriyorsunuz anlatmak istediğim şudur son çekilen mesajlar en son okunan mesajlardır yani geri dönüşüm yapılmadı diye size dönülmeyeceği anlamına gelmeyecektir biraz daha sabır ile bekleyiniz sizde biliyorsunuzki 6 sunucu ve binlerce oyuncu sizin gibi belkide cevap sırası bekliyor support işin çabuk bitmesi ve oyuncuların beklememesi adına yoğun çalışmaktadır baktınız ilk 48 saat içerisnde cevap gelmedi aynı Ticket numarası üzerinden bir kez daha mesajınızı yenileyiniz ve unutmayınız en sağlıklı zaman dilimi hafta içi 09:00-17:00 da çekilen mesajlardır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.