Halka Gerekli midir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 15 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. userqq

userqq User

Merhaba arkadaşlar
    Global avrupa 1 serverında oynuyorum genellikle palladium toplayıp hafta sonu kapı yapıyorum fakat palladiuma çok baskın oluyor düşmandan kaçabilmek ve hemen patlamamak adına halka almayı düşünüyorum sizce almalı mıyım?
    Bir de tartarus gemisini alsam hızı sayesinde bana fayda sağlar mı gerek palla toplarken gerek de baskından kaçarken?
    gemi 8iris, 8havoc, 7lf4, 28arge...

2. Halka kalkanı arttırdığı gibi hızı azaltmaktadır. Palladium toplarken tartarus alman senin avantajına olacaktır.

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Halka düzeni tabiki bazı yerlerde işe yarıyor ama bunu kaçış olarak kullanmanız çok zor kalkan artıyor fakat hız düşüyor .
    Kapılarda kamikaze atmak için iyi bir düzen.
    Ws Atarken işe yarayabilir
    Kasılırken işe yarar ama.
    Sizin kullanmak istedğiniz yönteme ters diyebilirim :)

İyi Forumlar.

4. userqq

userqq User

siz beni yanlış anladınız kaçarken tabiki halkayı kullanmayacağım düşman fazladan kalkanımı indirdikten sonra kalbe geçip kaçmaya devam edeceğim yani hemen patlamamak için almayı düşünüyordum.
    Teşekkür ederim tartarusun faydalı olacağını biliyorum fakat benim durumumda 200bin uridiuma değer mi sizce?

5. bildigim kadarıyla tartarus un hızı düşürüldü diye hatırlıyorum

6. userqq

userqq User

hafif konfide promerium beslemeli hızı kaç oluyor bilen var mı?

7. kalp ile 577 çark ile 600 daha önceden 620 civarı idi

8. Kaçacaksan Vengeance-Lightning kullan.Tartarus sakın alma.
    Spearhead veya lightning al.

9. Soyuz*

Soyuz* User

Değmez, şimşek tasarımlı vega ile bir şansın olur mayınlara kadar atarsın kendini Palladium haritasında.

10. userqq

userqq User

Pekala o halde. Halka alıyorum ve lighting kullanıyorum teşekkürler hepinize.
    Konuyu kilitleyebiliriz. :)

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.