halka gereklimi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ozanoka tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ozanoka

ozanoka User

gemim goli ,aegis,citadel, pusat hangarları var 8lf4 ful lf3 bo2 hız, 24 arge 9iris, burgu,elmas,çark düzenleri var x1le goliyle 5500 civarı vuruyorum.şimdi halka alıp kalkanı 600bine çıkarıp yüzde 25 desteklede 800bin civarı yapıp ,azalan hasarın zararınıda promeriumla karşılamak sizce mantıklımı cubi rahat kesermiyim az sab ve elitle 2ağır konfiyle + savaştada işe yararmı kalkanımın yarısı bitince burguya geçicem yada elmasa fikirlerinizi bekliyorum

2. Sahmeran

Sahmeran User

promerium değilde sepromla yapabilirsen cubiyi cok rahat bir şekilde alırsın diye düşünüyorum.
    savaşa gelirsekte 2 ağır konfide 150 k kalkanın seni kurtabilecegini sanmıyorum. savaşta direk güve ile oynayabilirsen cok daha rahat edersin.
    ayrıca not olarak yazıyorum benim abd serverindaki aegisimle sadece elmas kullanarak sepromlu tabiki
    sab+x2+eco 10 la kalkanım bitmeden kesiyorum. 480 k küsür kalkanım var.
    sende aegisle kesersen cok rahat kesersin zaten halkaya gerek yok diye düşünüyorum
    kalp yok herhalde yazmamışsın onun yerine kalp alsan daha mantıklı

3. ozanoka

ozanoka User

Seprom her zaman sikinti bildigin gibi ayrica 150k kalkan nerden cikti halka +destekle 800bin olucak yariya geldimi elmasa yada burguya gecicem.sade kalkanim 250bin

4. Sahmeran

Sahmeran User

hangi serverda oynadıgını bilmiyorum ama hız konfisinde bile 60 k vuran adamların oldugu yerdeysen. 150 k mecazi :D
    adamlar güve ile her türlü alır yani seni o kalkan boşa onu demek istiyorum çift ağır yaparsan boşa gider.boş 250 bin ise seprom + güçlendirici + kalp 450 k falan olur benim çardan fazla vurursun sen hatta.
    cok rahat aegisle kesersin cubiyi savaşta halka işe yaramaz bence

5. Ben aldim suan aegisle sirf X-2 cubi kesiyorum (2 yavas,12 lf4 ,gerisi ayni) vipte var kami ariyorum surekli sirf X-2 yle desteksiz kesiyorum halkayla basliyorum iki lonfinin de kalkanlarini bi yere kadar azaltiyorum sonra elmasa geciyorum kalkan yeniliyor ve bi anda can+kalkan fulleniyor.Bu sekilde kesiyorum
    Bu arada onerebileveklerim;
    -Baskinda Guve ve Kalp
    -Cubi tek keserken Halka ve en onemlisi 5-2 gruplarinda Halka
    -Aegis varsa Elmas

6. Kıta40

Kıta40 User

Burgu al burgu. Vurusa oyna millet 200-300.000 sıkıyor zaten kacamiyosun sende saglam göm

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.