Destek Halka mı Burgu mu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 26 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi sayacağım gemi sadece cubi için yani bu saydığımdan daha fazlası var
    Citadel 20bo2 20 elit hız 5 lf5 35 lf3
    pet kami 3 vip var
    8iris full 2. sv
    18 arge 25 kalıncı
    güve ve elmas uçuş düzeni var bunların yanınna hem kapıda yaratıkların arasında durmak hemde tank görevi yapmak için halka düşünüyorum siz ce ne alıyım isteseniz bütün gemiyi sayıyım saten sadece hangar kaldı hangar dururum ise
    goli-aegis-citadel-sinek-vega
    elit ve veteran tasarımlar ve golide ise goal kick refere ve diğer ucuz tasarımlar

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Açıkçası halkayı öneririm cidateli kullanarak gamma olsun beta olsun kristallinleri durarak kami atabiliyorsunuz.Biraz daha ayrıntılı anlatırsak droidler ve gemiye kalkan koyuyorum ve diğer konfide de hız droidlerde kalkan oluyor.Kamikazeyi atarken halkada ve ağır konfide atıyorum.Attıktan sonra hız konfisine geçerek kaçıyorum ardından kamikazenin soğuma süresi dolunca aynı taktiği uyguluyorum.

Keyifli forumlar

3. kristallinler kolay da tallonlar çok zorluyo gammada tek yemiştim :D o yüzden citadel o yüzden halka

4. deliseyfo

deliseyfo User

LF5 :D Ben sadece zeta yaptım ve 16 taneden 10 havoc çıkarıp kappaya geçtim. İlk kappayı da bu gün yaptım ve herc verdi. Alfa beta falan bence droid tasarımlarını tamamladıktan sonra zevk olsun diye yapılabilir. Burgu ve kalp kapılarda en büyük yardımcılarım oldu, zeta da çoğu zaman güve kullandım. Halka eğer tank olacaksan evet olabilir ama burgu ile tank olmaz. Çünkü malum burgu kalkan, dp ve hızı düşüren bir droid düzeni. Halka kalkanı %120 arttırıyor ancak hasardan %30 azaltıyor da. Kalp düzeni kalkan ve dp yi arttıran bir düzen, kapılarda sadece kami atarak yaratıkları kesmek çok zahmetli ve uzun olabilir. Onun yerine kalp düzeni + kalkan konfisi ile kamiyi atıp daha sonra saldırı konfisine geçip duruma göre burgu yada güve düzeniyle yaratıklara kami süresi dolana kadar vurmak. Bu daha az uğraştırıcı olur diye düşünüyorum.

5. Kapı da pet atmak için halka, npc kesmek için burgu. Halka sadece pet atmak için çok işe yarıyor ama sende citadel var ise halkasızda yapabilirsin. Şu an için gamma yapmana pek gerek olmadığını düşünüyorum. Bence burgu al.

6. hedefim

hedefim User

sEndeki de nE şansmış ben 16 zetada 4 havocum hala vermiyor haVoc off

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

arge ve diroid geliştirmeleri burgu için yeterli değil.şu an için halka olabilir.

8. Vuruşun ortalama 5 k civarıdır x1 ile halka alırsan sadece kami atmak dışında kullanamazsınız vuruş epey bir düşer çünkü,
    Burgu alsan dp, kalkan ve hız düşüyor vuruş artıyo oda çok değil.
    Bence indirim paketi çek geliştirmeye indirim geldiği zaman droitleri geliştir.
    Eğer illaki alacağım diyorsan burgu al.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.