Halka mı burgu mu ??

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve -rockstar- tarafından 31 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi düzeni almalıyım ??

1. Halka

33,3%
  2. Burgu

66,7%
  1. -rockstar-

-rockstar- User

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi Burgu veya Halka düzenlerinden birisini almayı düşünüyorum.Gemimin özellikleri şunlar
    -18 normal LF4-2 Hiper-2 Magma-2 Yansıma-2 Prometheus var.Kalkan ve hızlar full elit
    -Geliştirme yok denecek kadar az
    -8 irisim 2 havocum var
    -Güve-Kalp ikilisi var
    -Aegis-Spectrum-Diminisher üçlüsü var genelde Spectrum kullanıyorum
    -16 argeyim
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
    (Ayrıca nasıl konfi dizmeliyim ona da bir yardım etseniz ??)

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Kişisel tavsiyem Burgu Uçuş Düzeni almanızdır. Ekstra hasar sağlayacak her şey kasılmanızda size çok yardımı dokunacaktır. Konfigürasyon dizilimde ise birinciye gemide full kalkan droitler lazer ikinciye gemide full hız droitlere kalkan koymanızı önerebilirim. Böylece kasılırken veya savaşırken birinci konfide vuruş gücünüz fazla olacaktır. Bir yerden bir yere giderken veya başka oyunculardan kaçarken ikinci konfiyi kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. -rockstar-

-rockstar- User

Modum ağır konfide kalkan ve vuruş değerlerim yaklaşık kaç olur ?

Hayırlı pazarlar...

4. hangi uçuş düzenlerine sahipsin bilmiyorum fakat burgu tavsiye ederim. ama şu yaşadığın kararsızlğa bakacak olursam kalp uçuş düzeni seni iki noktada tatmin edebilir hem hasar hem can hem kalkan veriyor olmalıydı.

düzeltiyorum %20 şer kalkan+can, -%5 hasarmış. halka dan iyi ama şu haliyle halkada hasar kaybı çok devasa. %25 ki daha hız ve roket yükleme süre kaybı da var. kalp teki hasar kaybını güçlendirme besleme veya gemi özellğiyle kapatabilrsin.