Halka mı, Kalp mi?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve PatatesKızartması tarafından 23 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spectrum gemisine uyumlu olarak ilk hangi uçuş düzenini almam gerekiyor?
    bl haritasında attendx çekmek ve cubi keserken 2. confide düşman gelirse hazır durması için halka almayı düşünüyorum.

2. xxkubixx

xxkubixx User

kalp daha önemli ve daha çok kullanılabilecek bir dizilim.
    halka ise dediğin gibi attend çekmede vs atacağın zaman falan kullanırsın ama düşmandan kaçarken kullanman hiç yararlı olmaz.adamlar zaten 200k vuracak senin kalkanının 500k artması hiçbir şey değiştirmez onlar için.hatta yavaşlaman işlerine gelir.
    benim tavsiyem önce kalp alman.ben halkayı aldığımdan beri çok az kullandım,pek kullanışlı bir dizilim değil malesef.tanklarken falan kullanıyorum sadece.

3. Kalp peşine halka almanı öneririm . Uçuş düzenlerini mantıklı kullanamadığın taktirde isterse bütün dizimlere sahip ol yine hangara gidersin:)

4. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Öncelikle diğer üyelerimize yanıtları için teşekkür ederiz.

Halka Droit uçuş düzeni kalkan puanlarınızı ciddi derece arttırsa bile öncelikle alınması gereken Kalp uçuş düzenidir. Halka'nın dezavantajları Kalp'e göre daha ağır olduğu için şuan sizin işinize yarayacak olan uçuş düzeni Kalp uçuş düzenidir.

Kalp Uçuş Düzeni artı ve eksileri:
    Halka Uçuş Düzeni artı ve eksileri:
    Uçuş düzenleri hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. Yanıtlarınız için teşekkür ederim ilk kalp alıcam o zaman sonra halka almaya çalışırım. Konu kitlenebilir :)

6. PoetShadow

PoetShadow Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.