Halka uçuş düzenini almalı mıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Acta£stFabula tarafından 2 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Halka Uçuş düzenini almalı mıyım ?

Benim geminin özellikleri:

⁃ 6 lf4
    ⁃ İstemediğin kadar lf3 :D
    ⁃ İstemediğin kadar bo2 :D
    ⁃ 8 ırıs 1 apis (zeus daha 23 parça)
    ⁃ 5 Havoc 0 Hercules ( havocları tamamlayıp öyle hercules için kapı yapacağım)
    ⁃ Kalp, güve, burgu uçuş düzeni
    4 adet 3. Seviye radar, 1 adet hammadde toplayıcı, oto yağma, kamikaze, düşman bulucu (hepsi 3. Seviye) 1 adet 1. Seviye kombi tamir modülü
    Bulunmaktadır.

Zeta kapısından gelecek anahtarla zeus diroidi için ve lf4 için kullanacam. Urı ile anahtar almayı düşünmüyorum. Pete uri harcamayı da şimdilik gerekli görmüyorum gemiyi iyi bir seviyeye getirene kadar.

Gelecek olan uri ile halka uçuş düzenini mi almalıyım yoksa geliştirmelere diroitlerden başlamalı mıyım ? ( diroit yerine başka tavsiyeniz varsa belirtin lütfen)

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bence halka uçus düzeni çok gerekli birşey değil ama kamikaze atman gerekn yerlerdede işe yaradığı gerçek mesela gama kapısında kristallinlere kamikaze atmak için kullanılabilir bence geliştirme bu oyunda yapılması gereken en son şey.

Acta£stFabula bunu beğendi.
  3. Kronos kapısını yaptığım için ve rütbe puanı kasmak gibi şimdilik bir amacım olmadığından gamma kapısını yapmaya pek gerekli görmüyorum. Geliştirmeleri de en son yapmamı söylediğine göre zetadan gelecek urı ile ne yapmalıyım ?

4. Geliştirme en son iş. Halka lazım diyorsan özel indirim geldiğinde alabilirsin ama ben bi kapıda kami atarken kullanıyom birde ist korursan citadelde işe yarayabilir. (Citadelle ist korumadım hiç)

Zeus 23 parça olmuş artık alma vaktin gelmiş uri toplayıp alabilirsin.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alınması gereken bir uçuş düzeni.Bana kalırsa almalısınız.

Keyifli forumlar

6. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ben oyuna 2 yıl ara verdikten sonra 1.5 yıl önce tekrar başladım bıraktığımda gemim o zamanki şartlarda full idi ama ben bıraktıktan sonra apis ve zeus ile lf4 ler ve daha bir sürü ekipman eklenmişti oyunda arge bile yoktu ben bıraktığımda yani yeni başlamış gibi oldum ilk iş olarak argeyi 24 yapıp apis ve zuesa odaklandım ilk onları tamamladım daha sonra lf4 leri tamamladım argede bu arada 36 ya kadar çıktı şimdi 3 havoc 4 hrcul eksiğim var onları tamamlamaya çalışıyorum onlarda tamamlanınca geliştirmeleri tamamlayıp gemiyi fullemiş olacağım sende böyle birşeyler düşünebilirsin.

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizin durumu şu anda iyi sayılır.Zeta kapısna odaklanmalısınız.

Halka uçuş düzeninin size şu anda bir katkısı olacağını sanmıyorum.

Droitlerinizi mutlaka geliştirmelisiniz.Zeus ta parçalarınızı bayağı azaltmışsınız.

Öncelikli hedefiniz,Zeta,Droit geliştirmeleri,Herküles ve uçuş düzenleri şeklinde olmalıdır.

Keyifli Forumlar.

8. Soyuz*

Soyuz* User

Yok artık bu kadar benzerlik olmaz ekipmanımız neredeyse aynı :) Sadece benim 1 herkülüm 3 havocum var :), halkaya gelirsek kesinllikle tavsiye etmiyorum, ilk çıktığında alınabilirdi ama özellikleriyle oynandı berbat ettiler.
    Ve bende mevcut hiç kullanmıyorum sadece duruyor öyle hiç bir işine yaramaz.

9. :) hangi server'dasın ben tr1 de oynuyorum 5-3 haritasına herzaman beklerim.

Halka uçuş düzenin almaya soğuk bakıyorum. AR-GE'ye yöneldim. Tamamen fullenmeden de almaya gerek görmüyorum.

Soyuz* bunu beğendi.
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karar verdiğinize göre konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.