ham maddelerin satış fiyatı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ƦΛƘΞה tarafından 9 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ƦΛƘΞה

ƦΛƘΞה User

eskiden ham maddelerin satış fiyatıda artış oluyordu o nasıl elde ediyorduk eski darkobit oyuncusuyum uzun zamandır oynamıyordum karantina sağolsun başlattı
    - birde yeni silahlar gelmiş başlangıç orak hangisi silahtan başlamayım ve lf4 en kolay nasıl elde ederim.

2. Freudel

Freudel User

lf4 ü en kolay zeta dan yeşil kutu anahtarı kasıp felix günlerinde açarak yapabilirsin. tabi oyuna girebilirsen

3. BALE1I

BALE1I User

evet oyuna girebilirsen bu çok büyük bi ayrıntı kapıdan atlamayı unutmuşsun

4. ƦΛƘΞה

ƦΛƘΞה User

zaten 4 gün oldu 3 günü oyuna girmekle oldu yol yakınken vazmı geçsem

ham maddelerin satış fiyatıda artış bu neye göre bağlıydı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Nisan 2020
  5. Freudel

Freudel User

bilmiyorum onu

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Şeref puanı 500.000 olunca maksimum satış fiyatına geliyorsunuz. 500.000 e kadar orantılı şekilde yükselmektedir. Lf4 için en basit yol şu anda korsan kutusu açmak olacaktır.

İyi Forumlar.

7. ƦΛƘΞה

ƦΛƘΞה User

teşekkürler

8. ateistkeci

ateistkeci User

Hammadde satışı 500.000 şereften sonra en yüksek halini alıyor ayrıca 5-2'den de yüksek fiyata satabilirsin

Unutmadan PET'e ticaret modülü alıp oradan satarak da bonus elde edebilirsin :)

Themis. bunu beğendi.
  9. ƦΛƘΞה

ƦΛƘΞה User

teşekkürler . yeni başladım daha pete sıra gelmedi sıra uçuş düzeni ilk güve mi veya burgu mu almalıyım ( peti birleştir den 15k geliyor şuan beklemeliyim malzemelerin tam olmasını yoksa malzemeyi uri ile alayım mı

10. Yere gore de mi degisiyor ya her yerde satis fiyati ayni degil mi

11. ateistkeci

ateistkeci User

Burgu alman daha iyi olacaktır diye düşünüyorum ayrıca PET için sana kalmış diyebilirim ama parçalar kutulardan çok sık çıkıyor kutularıda deneyebilirsin :)

PET'te ticaret modülü var ise her yerde bonusla satabiliyorsun mesela 3. seviye ticaret modülü %30 bir bonus sağlar,

Sadece 5-2'de hammadde satış yerinde normalin bir tık üstü satış yapabiliyorsun onun dışında her yerde fiyatlar sabittir :)

12. Eywallah Tufan 5 2 deki ozelligi bilmiyodum :)

13. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

14. ƦΛƘΞה

ƦΛƘΞה User

kitle

15. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.