Hammerclaw/Cyborg

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve userqq tarafından 25 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. userqq

userqq User

Herkese selam
    Bu iki gemiden birini almak istiyorum neredeyse tamamladım parçalarını gemide 8lf4, 8iris, 4havoc var sürekli kapı yapıyorum ayrıca kasılırken de işe yarayacak bir gemi lazım.Şuan cerrah kullanıyorum ondan da memnunum fakat bir yenilik arıyor insan sizce ne yapayım gerekli midir bu gemiler, alırsam hangisi işimi daha iyi görür yardımcı olun lütfen..

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bana kalırsa cyborg alın derim çok güçlü çünkü , takım oyunu grup oyunu veya klan ile birlikte oynuyorsanız hammerclaw derim hayat kurtarıcı olarak nitelendirilebilir.

İyi Forumlar.

3. -asterixs-

-asterixs- User

tabiki syborg 16 lazer slotu ve extra yüzde 10 hasar vuruşu daha ne olsun..hangi gemide var böylesi..

4. Hammerclaw tavsiyemdir diger konumlarda cerrah cyborg u aratmaz su konumda sana.

5. kardeş vs için ise nimesis al kasılmak için hammerclow kovalayarak kesmek için cyborg ve kapıda çok kasılıyorsan şeref güçlendiricileri ve tasarımları kullanırsan rütbeni hızlı yükseltirsin

6. Geminiz savaş için henüz hazır değil gibi zaten Sayborg'un özellikleri Cerrah ile benzer arada fark var elbette ama çok uçuk bir fark değil. Kasılmanız için Hammerclav daha iyi olacaktır.

7. userqq

userqq User

Yazdığınız için sağolun bana hammerclaw daha mantıklı gibi geldi ben vs gemisi istemiyorum daha çok kapıdayken ve kasılırken bana kolaylık sağlayacak bi gemi lazım. Bir de hammerclaw ve aegisin doldurduğu can ve kalkan arasında fark var mıdır acaba?

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba

Hammerclaw Aegis'den daha fazla kalkan ve darbe puanı doldurmaktadır.

Hammerclaw hakkında buradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Kardeşim Cyborgu almalısın almazsan çok pişman olursun söyleyeyim senin tarz gemilerde kasılmak için vuruş önemlidir. Sakın hammerclaw alma.

10. userqq

userqq User

Sen böyle yazınca kafam çok karıştı :D
    Bugün günlük bonustan 150oili aldım açabiliyorum gemiyi ne yapsam bilemedim çok kararsızım.

11. Bence Cyborg al, pvpde iddialı oynamak istiyorsan Cyborg öneririm.

12. Hammerclaw hikaye oyun içinde karşılaştırdım aegis hammerın özelliği dolana kadar 2 defa basıyor tek iyi yanı canının fazla olması.

Userqq kesinlikle sayborg al.Hasarı en yüksek gemi daha hızlı kesersin.