hammerclaw hakkında

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Junge39, Jul 16, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Junge39

Junge39 User

merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar , bugün 100 k x4 ödülü için delta kapısına girdim hammerclaw gemisini verdi (gönül isterdiki cyborg çıksın :D ) acaba bu geminin kullanım alanı nedir ? Aegisin her türü mevcut hesabımda ve pek bir fark göremedim açıkçası aktif olarak solace ve venom ağırlıklı oynuyorum ikisininde modülleri full. Şuanki chromin etkinliğinden hammerclaw %7 hasar modülünüde almayı düşünüyorum ayrıca %15 dp modülüde mevcut hesabımda hammerclawın.

Last edited: Jul 16, 2020
  2. Merhaba benim asıl gemim hammerclaw , aegis'e göre en büyük farkı başka bir gemiyi desteklerken kısa sürede daha fazla DP ve kalkan takviyesi yapabiliyor , tabi bekleme süreleri daha uzun olduğundan uzun vadede aegis daha ön plana çıkabiliyor . Forumda bununla ilgili matematiksel bir konu vardı , uzun süren bir savaşta aegis'in daha iyi destekleyebildiğini gösteriyordu .
    Ancak hammerclaw hem pasif DP bonusu , hem de %15 DP modülü ile tam bir canavar oluyor . Yani aegis'e kıyasla en büyük avantajı bence sahip olabileceği DP miktarıdır . Bende de %7 Hasar modülü ve %15 DP modül mevcut , 4-5'te uber yaratıkları keserken epey kullanıyorum , yeteneklerinden ötürü çok rahat grup bulabilmenin yanı sıra tek başına da hiç ara vermeden NPC kesebiliyorsun . Modülleriyle birlikte aegis'e göre çok daha iyi . Kesinlikle %7 hasar modülünü almanı tavsiye ederim .
    Tabi hasar olarak goliath ve türevlerine göre eksik kalacaksın ama bu gemi bence biraz oynayış tarzına bağlı bir gemi , örneğin ben hammerclaw / sayborg / mimesis gemilerinin olmadığı dönemde de tüm goliath tasarımlarına sahip olmama rağmen aegis kullanıyordum . Doğal olarak hammerclaw çıkınca ona yöneldim .

Dontforgetme and Junge39 like this.
  3. solace'den sıkıldığnda bazen hammeclawa geçersin işte... dezavantajı vuruşu biraz daha az, onun dışında dp yüksek biçok gemiden...

Junge39 likes this.
  4. Junge39

Junge39 User

cevabınız için teşekkürler modülü aldığımda deneyeceğim hemen :D

5. Darquesse

Darquesse User

Ne kadar şanslıymışsınız sizin adınıza bende sevindim :D Acaba çıkma olasılıkları ne merak ettim şimdi Moderatörlerimiz cevaplarsa sevinirim :)

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle şanslıymışsınız hayırlı olsun :) Hammerclaw gemisi aegis gemisinin darbe ve vuruş yönünden gelişmiş hali gibi düşünebiliriz. Darbe bonusunun fazla olması ve gemi yükseltme modüllerinde hem darbe hem hasar olması aegisten daha ön plana çıkartmıştır. Kasılırken kullanmanız durumunda uzun süre tamir olmadan npc kesmeye devam edebilirsiniz diğer arkadaşların da dediği gibi.
    Çıkma olasılıkları hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Herkesin kendi şansına kalmıştır diyebiliriz :)

İyi forumlar.

Darquesse likes this.
  7. Hammerclaw en iyi full çar gemisidir ve oyundaki en kritik gemilerden birisidir. Şuan keşke Cyborg çıksın diyorsun ilerleyince değerini anlayacaksın. En çok kullanıldığı yerleri yazayım.
    1- İstasyon savaşları. Eğer klanın bir istasyon inşa ettiyse ve bu istasyonu patlatmaya gelen bir klan varsa istasyonda bekleyip klan arkadaşlarına can basacak 2 hammerclaw savaşı başlamadan bitirir.
    2- Mindfire behemoth. Mindfire dönerken bildiğin gibi Citadeller kullanılır. Citadellerin daha uzun dayanabilmesi için ek dp çok gerekli özelliklerden birisidir. Aynı zamanda mind keserken başka klanlar gelip sizinle savaşabilir. Yine bu durumda Hammerclaw sayesinde dpsi azalmış dost gemileri tamir olarak savaşı kazanma olasılıklarını artırırlar.
    3- Klan savaşları. Klan savaşlarında olmazsa olmaz 2 gemi nedir desen, gerçekten savaşmayı bilen insanların cevapları aynı olur muhtemelen. Hammerclaw ve pusat. Canı azalıp ema kamu yaparak kaçmaya çalışan bir düşmanı tam o anlarda yakalayan bir pusat ani bir şekilde tahtalıköye yollar gemiyi :D Hammerclawun önemini anlatmaya gerek yoktur sanırım
    4- Uba. Eğer Hammerclawda ustalaşabilirsen, ne Cyborglar ne Centler seni yatıramaz çünkü Hammerclawın özellikleri çok yüksek etki veriyor. Aynı zamanda (şaka yapmıyorum) full bir hammerclawun en aşağı dpsi 700k. Kalp uçuş düzeni + full destek vs de eklediğinde nerdeyse 1M'e yaklaşıyor dpsi. Bu gemiyi 48 pro da gelse karşıdaki sayborg öyle kolay kolay patlatamaz :D Sen bunun üstüne yetenekleri de eklersen, ortaya çıkan tablo çok korkunç bir hal alır :D

Kısacası hammerclaw çok çok güzel bir gemi, ama şimdilik değil :D Fullendiğin zaman ne kadar efektif ve güçlü oldugunu anlarsın. Youtubeda yüksek rütbe oyuncuların hammerclawla birçok uba videosu var. Bi göz at derim