Hammerclaw mı Solace mı ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve UranusXL tarafından 5 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. UranusXL

UranusXL User

Beyler sizce hammerclaw mı yoksa solace mı kullanmalıyım ? İkisinde de herhangi bir modülüm yok. Kasılmak için hangisi daha iyi olur ?

2. eğer yanında bir arkadaşın grup kurup kasılacağın biri varsa hammerclaw yoksa solace kaça kaça kesersin dostum

3. UranusXL

UranusXL User

Genelde 2 kişi takılıyoruz daha fazlası çok çok nadir oluyor 2 kişi içinde hammerclaw daha mı uygun olur

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Tek kasılacaksanız solace kullanmanız daha iyi olacaktır. Vuruş gücü daha yüksek olduğundan dolayı daha hızlı kasılabilirsiniz. Fakat eğer grupla kasılacaksanız hammerclaw gemisi ile grup arkadaşlarınıza daha faydalı olup daha hızlı kasılabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. UranusXL

UranusXL User

Teşekkürler cevaplarınız için sağlıkla kalın

6. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Teşekkür ve rica ederim :)

İyi forumlar.

UranusXL bunu beğendi.
  7. Ben aktif hammerclaw kullanıcısıyım arkadaşlara katılıyorum , hammerclaw asıl gücünü gruptayken gösteriyor , modüllerin var ise ben sana solace öneriyorum .

UranusXL ve ateistkeci bunu beğendi.
  8. ateistkeci

ateistkeci User

Hammerclaw ve Aegis daha çok destek gemileri eğer yanında birisi varsa faydası çok fazla oluyor ama tek başınaysan Solace ile çok daha rahat olabilirsin oynayış tarzına bağlı durum :)

UranusXL bunu beğendi.